Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Illuminatus

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Piękne bryły i klasa wykonanie. Natomiast dziwi mnie trochę fakt, że przy takich obudowach nie ma Scanów, Excelów czy też Etonów... Druga sprawa, że zwrotki dostarczone przez klienta hmm... Gotowy projekt zwrotki z sieci, czy mierzone już w docelowych skrzynkach...?

Czy mógłbyś coś napisać o Twojej technice kładzenia pasków fornirów i wypełnienia czy wykonania czarnych pasków oddzielających fornir?

Skomentuj

Piękne :) Gdybym na monitorach które teraz zrobiłem (za kilka dni w gotowych konstrukcjach) miał taki lakier to śmiało mogły by konkurować z wyrobami z salonu :)

Skomentuj

dolphin123 - jak dla mnie, to klient może w tych skrzyniach pieczarki hodować, nie mój interes :)
        przerwy pomiędzy pasami forniru wypełniam szpachlą hebanową
        marian - pryskaj, szlifuj, ćwicz i będzie błyszczeć :)

Skomentuj

A tak wygląda mój duży palec od prawej nogi, przetrzaśnięty przez kolumnę. Leżę i kwiczę :(
          Załączone pliki

Skomentuj

jak ta kolumna upadla ze tak go wykrzywila? :/
            teraz pytanie czy ubezpieczenie to obejmuje? bo to przeciez w domu sie stalo...

Skomentuj

Robert-wyrazy współczucia. To zdjęcie też sam wykonałeś
              Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              teraz pytanie czy ubezpieczenie to obejmuje? bo to przeciez w domu sie stalo...
              Przecież to się stało w drodze do pracy. Został przytrzaśnięty w drzwiach samochodu...
              Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Nie na temat...
                I w klapkach wsiadał do auta :razz:

A tak na serio - oczywiście wyraz współczucia, ale co nas nie zabije to nas wzmocni (przynajmniej mam taką nadzieję, patrząc też na mnie).
                Powrotu do zdrowia życzę oraz kolejnych fajnych obudów....tylko pokazuj ich więcej u nas na forum :)
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kolumna nie upadła. To jest kolumbryna ważąca około 80kg. Przymierzałem front i połączyłem go ściskami z kolumną, która stała na kilku małych klockach. Chciałem pod spód kolumny zamontować kółka, żeby dało się to cholerstwo łatwiej przesuwać podczas dalszych prac i jakoś kilka klocuszków wyjechał i ta menda zaczęła się przechylać. Żeby nic się nie uszkodziło podłożyłem bez namysłu pod spód nogę i chciałem to przytrzymać, ale druga noga pojechała mi po płytkach. Tym sposobem kolumna powoli robiła z paluchem co chciała
                  Ubezpieczenie nie jest najważniejsze, bo to już załatwione. Najgorsze jest to, że jestem uziemiony na wiele dni :(

Dziękuję za słowa pociechy.

Skomentuj

Nie na temat...
                    Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                    Ubezpieczenie nie jest najważniejsze, bo to już załatwione. Najgorsze jest to, że jestem uziemiony na wiele dni
                    doskonale to rozumiem
                    jak po wypadku na rowerze lezalem 1-2 tyg w domu to bylo fajnie. ale po 2 miesiacach juz bylem mega wkurzony ze NIC nie moge zrobic :/

wiec odpoczywaj ile sie da i pracuj moze przy monitorkach na siedzaco
                    Last edited by LuSzTi; 04.03.2013, 10:04.

Skomentuj

Nie na temat...
                      Ryzyko zawodowe

Skomentuj

Nie na temat...
                        to co Robert pewnie L4 hmm można to wykorzystać...:rolleyes:

Skomentuj

Nie na temat...
                          przypominam ze L4 juz nie ma
                          sam o tym sie dowiedzialem dopiero jak ostatnie zwolnienie zanosilem
                          Last edited by LuSzTi; 04.03.2013, 10:03.

Skomentuj

Nie na temat...
                            I dlatego do pracy zalecane są buty ochronne ze wzmocnionym noskiem

Skomentuj

Nie na temat...
                              no patrz, a ja robie z ciezkimi detalami i nie mam takich butow... chyba sam sobie takie kupie bo mi juz przecieka olej do srodka :/

Skomentuj

Nie na temat...
                                dopóki nic się nie stanie to jest fajnie, gorzej jak się coś wydarzy to zaczynamy myśleć o BHP

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                  I dlatego do pracy zalecane są buty ochronne ze wzmocnionym noskiem

:thumbup:

Skomentuj

Nie na temat...

Obuwie ochronne ogólnego stosowania :flapper:

Skomentuj

Nie na temat...

...a pewno były ubrane takie :biggrin: ...
                                      Last edited by LuSzTi; 04.03.2013, 10:03.

Skomentuj

Nie na temat...
                                        ruffpl,no co Ty,lata jeszcze nie mamy
                                        Załączone pliki

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                          Przypominam o tagu offtopic!
                                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                                          X