Miło patrzeć na następne dziecko Żółwika. :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Kolumny 2-drożne] 3SM w moim wydaniu
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Songokan Zobacz postamam dylemat 2 czy 2.5 way. U mnie pomieszczenie 20m2 i chciałbym uniknąć suba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta2,5 drogi to koszt wiekszy o koszt glosnikow (280zl), niewielka roznica w zwrotnicy (max 50zl) i troche obudowy...
sub aktywny wychodzi sporo drozej niz te 300zl
Chodzi mi bardziej o odczucie dzwiękowe. Nigdy nie słyszałałem tych głośników więc nie wiem czego mogę się po nich spodziewać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Songokan Zobacz postaChodzi o to, że wzmacniacz do suba mam więc pozostaje koszt głośnika. Wydaje mi się, że za 300zł znajdę głośnik do suba, więc finansowo wychodzi to samo.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Songokan Zobacz postaW czym 2way TL ma przewagę nad 2.5 way?
Domyślam się, że 3SM w prosty sposób w TL nie da się przełożyć i zwrotnica jest do przerobienia?HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Songokan Zobacz postaAle sie Panowie rozpędziliście W czym 2way TL ma przewagę nad 2.5 way?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaJest tańsze o midwoofer i elementy zwrotnicy.HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pablo.see Zobacz postaDomyślam się, że 3SM w prosty sposób w TL nie da się przełożyć i zwrotnica jest do przerobienia?
no i wole mx-140 :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta1 AWX w TL daje duzo lepszy efekt niz 2,5 drogi
to zupelnie dwa swiaty basu
tl poprostu grzmi a 2,5 drogi poprostu graja basem
Jeśli chodzi o zwrotnicę to czy trzeba modyfikować tą z MX-140?
Skomentuj
Skomentuj