przeciez jak zmieniles kat to zmieni sie wymiar.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Transmission Line AWX + Seas 27TBFC/G
Collapse
X
-
Tak. Na rysunku ze znanej nam strony ma być kąt 3stopnie i wymiary od frontu 130. Po narysowaniu tego Aby wymiar od frontu był 130 kąt musi być 5 stopni i odwrotnie...
Zapytam inaczej..:) Jaki powinien być kąt nachylenia przegrody?? 3 stopnie czy 5 stopni??
jeżeli 3 stopnie to odległość końca przegrody od frontu wynosi 160mm
jeżeli 5 stopni to odległość końca przegrody od frontu wynosi 130mm
W załączniku rysunek z wymiarami...
Last edited by harnas1201; 16.06.2013, 14:39.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaskoro ktos podal odleglosc to skup sie na tym
przeciez w domowch warunkach nie mozna dobrze zmierzyc takiego kata
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez harnas1201A znacie jakieś strony z ciekawymi projektami lub projektami TL??
część nie działa, ale i tak troche tego jest.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaNie na temat...
Poof...http://diyaudio.pl/showthread.php/11...nki-w-DIYaudio
część nie działa, ale i tak troche tego jest.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Cacek Zobacz postate dodatkowe 6l to chyba będzie już za dużo na ten głośnik.
Nie na temat...
A tak "baj de łej" Czy ktoś z Mod-ów byłby tak uprzejmy i posprzątał ten mały bałagan? Ostatnie 3 strony to wpisy o 3SM, które ni jak się mają do TL-ki dabyla. Jeśli ktoś ma problem z 3SM może pisać w odp. do tego temacie. Nie chcę być nieuprzejmy ale te ostatnie wpisy są zupełnie nie na temat.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaA tak "baj de łej" Czy ktoś z Mod-ów byłby tak uprzejmy i posprzątał ten mały bałagan? Ostatnie 3 strony to wpisy o 3SM, które ni jak się mają do TL-ki dabyla. Jeśli ktoś ma problem z 3SM może pisać w odp. do tego temacie. Nie chcę być nieuprzejmy ale te ostatnie wpisy są zupełnie nie na temat.UWAGI MODERATORAPrzeniosłem.
Skomentuj
Skomentuj