Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AcuHorn by Elminster

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bardzo ciekawa konstrukcja napewno kosztowało Cię to sporo nerwów

Skomentuj

Konstrukcja gra w pokoju 4m x 3m. Jest w nim tylko stolik audio, kolumny, kanapa i stolik pod herbatke. Za kanapa 2 duze kwiatki. Wzmacniacz Unitra trawiata 311D

[ Dodano: 2006-02-22, 14:38 ]
      Kabel: SuperUltraTurboFullHajEen Dżony Kalesony OFC 2.5mm2 :)

Skomentuj

łoł kozak kabel (sygnowany przez Dżony Kalesony) nie no spadłem z krzesła ^^
        a co do pokoiku to prawdziwy w morde pokoik odsłuchowy :) ja bym dał jeszcze np nad stolikiem ze wzmacniaczem ze 2 maty wygłuszające te z kolcami wtedy by fajnie wyglądało :) moze i by nawet coś dały :)

Skomentuj

Jak narazie zainwestowalem tak jak ktos radzil w kolce pod kolumny i granitowe plytki pod nie :) Mate moze kiedys dam :) A pomieszczenie to poprostu zwykly pokoik w piwnicy domku jednorodzinnego :)

Skomentuj

Tak patrzę,czytam,oglądam...sporo osób już powieliło ta konstrukcje.Tylko jakoś nikt nie powiedział prostego "dziękuje" w kierunku projektanta,Tomaszo.
            Troszke to nie ładnie,sami wiecie ile "gotowiec" kosztuje.A tu macie za free...

Skomentuj

Wlasnie... przepraszam ze zapomnialem, moja wina...

DZIEKUJE TOMASZO !!!

Skomentuj

hehe no racja... Dziekuje Tomaszo(Melanio?:))

Skomentuj

Nie ma sprawy. Dla mnie najwieksza satysfakcja jest to, ze ktos kto zadal sobei trud wykonania tego jest zadowolony i nie klnie na "co to za debil narysowal" :)
                  Jak to sie mowi - moje zdrowie czasem wypijcie przy pracy membran Waszych!

Skomentuj

Wlasnie zakupilem sobie ciut lepszy odtwarzacz :)

Panasonic DVD-XV10.

Tomaszo to teraz co projektujesz ( projektujemy )

[ Dodano: 2006-02-23, 20:51 ]
                    Kosztowal mnie cale 250zl. Nowka sztuka.

Skomentuj

Projektujemy?
                      He,he!No pewnie,ale ja z Tomaszo,nie oddam go nikomu.Ba,nawet mamy zamiar założyc manufacture ala acuhorn :)
                      Nie podkupywac mi tu mojego korepetytora!All rights reserved!Czy siakoś tak :/ :P

Skomentuj

A tam... trzeba by jakas nowa konstrukcje obadac. Jakies propozycje

Skomentuj

Będa nowe,nawet przewijaja się wątki przez skype,ale jest jedno ale...
                          Watpie czy będa ogólno dostępne,niestety.

Skomentuj

Napisz do mnie na gadu. Zawsze milo bedzie miec kogos na liscie o podobnych zainteresowaniach.

Skomentuj

Bedziemy dzialac. W moim chorym umysle powstal projekt tuby ... hahah - i tutaj czy Umbi da rade :) - srubowej. Niedlugo pogadam z samym mistrzem wykonania...

Skomentuj

Wiesz ze tez o tym myslalem :) Nawet juz czesc materialow stoi w piwnicy :)
                                A glosnik jaki ? Tez arz czy cos innego ?

Skomentuj

Zamieszczone przez tomaszo
                                  ... srubowej...
                                  oswieci mnie ktos bo nie bardzo wiem o co chodzi ? :)

Skomentuj

no że skrecana na sruby a nie klejona ;D

ps. tez jestem ciekaw ;>

Skomentuj

Może chodzi o takie coś: http://www3.ocn.ne.jp/~hanbei/eng-intro.html

Skomentuj

Dokładnie takie cościk.Powinno sie udać,mam gdzieś stary podajnik ślimakowy do cementu :)
                                        A na poważnie,całkiem fajny pomysł.Kto wie,może sie coś takiego zmajstruje?

Skomentuj

a jaki wpływ ma ta śruba na dźwiek? zachowuje sie lepiej niz zwykla tuba?

[ Dodano: 2006-03-01, 13:05 ]

haha jak to wyglada smiesznie ;] jak rura od kanalizacji ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X