Konstrukcja gra w pokoju 4m x 3m. Jest w nim tylko stolik audio, kolumny, kanapa i stolik pod herbatke. Za kanapa 2 duze kwiatki. Wzmacniacz Unitra trawiata 311D
łoł kozak kabel (sygnowany przez Dżony Kalesony) nie no spadłem z krzesła ^^
a co do pokoiku to prawdziwy w morde pokoik odsłuchowy :) ja bym dał jeszcze np nad stolikiem ze wzmacniaczem ze 2 maty wygłuszające te z kolcami wtedy by fajnie wyglądało :) moze i by nawet coś dały :)
Jak narazie zainwestowalem tak jak ktos radzil w kolce pod kolumny i granitowe plytki pod nie :) Mate moze kiedys dam :) A pomieszczenie to poprostu zwykly pokoik w piwnicy domku jednorodzinnego :)
Tak patrzę,czytam,oglądam...sporo osób już powieliło ta konstrukcje.Tylko jakoś nikt nie powiedział prostego "dziękuje" w kierunku projektanta,Tomaszo.
Troszke to nie ładnie,sami wiecie ile "gotowiec" kosztuje.A tu macie za free...
Nie ma sprawy. Dla mnie najwieksza satysfakcja jest to, ze ktos kto zadal sobei trud wykonania tego jest zadowolony i nie klnie na "co to za debil narysowal" :)
Jak to sie mowi - moje zdrowie czasem wypijcie przy pracy membran Waszych!
Projektujemy?
He,he!No pewnie,ale ja z Tomaszo,nie oddam go nikomu.Ba,nawet mamy zamiar założyc manufacture ala acuhorn :)
Nie podkupywac mi tu mojego korepetytora!All rights reserved!Czy siakoś tak :/ :P
Bedziemy dzialac. W moim chorym umysle powstal projekt tuby ... hahah - i tutaj czy Umbi da rade :) - srubowej. Niedlugo pogadam z samym mistrzem wykonania...
Dokładnie takie cościk.Powinno sie udać,mam gdzieś stary podajnik ślimakowy do cementu :)
A na poważnie,całkiem fajny pomysł.Kto wie,może sie coś takiego zmajstruje?
Skomentuj