[wygasnie]Jakoś ja się odwazyłem a wcale wielkiej kasy nie wydałem bo wybrałem niewygórowane głośniki, więcej to ja czasu w nie włożyłem niż pieniędzy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AWX Series by STX
Collapse
X
-
Która lepsza opcja? Zarówno jeden jak i grugi fornir byłyby trochę ciemniejsze..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6bb70a3c4.html
Skomentuj
-
Mi bardziej podoba się ten ciemny ale to może jakieś takie moje zboczenie bo generalnie to lubuję się w ciemnościach :razz: Ten żółty taki trochę jak by cytryna - zimnawy jakiś. No ale wiadomo, że w rzeczywistości to inaczej wyjdzie niż na renderingu... jednak i tak popieram opcję ciemniejszą - bardziej stonowana, żółty z czarnym frontem trochę się gryzą
Skomentuj
-
Czy osoby, które słuchały już tych AWX'ów też mają wrażenie, że gra on nieco przymulonym i buczącym basem? Nie wiem, może to wina mojego pokoju, może aplikacji głośnika. Mam pokój 17m2, a obudowa głośnika ma 18 litrów i jest strojona tunelem 44 mm o długości 11 cm (czyli około 42Hz). Na początku grały bez wygłuszenia, teraz dołożyłem gąbki na wszystkie ścianki, ale dalej nie jest tak jakbym chciał. To już bardziej mi się podobał bas z tych małych TB, które niedawno wstawiłem do gotowych konstrukcji. Był lepiej kontrolowany i bardziej zróżnicowany, a grały pod tym samym wzmacniaczem.
Skomentuj
Skomentuj