rob jak uważasz, uważaj jak robisz
Czyli do gniazdka ktore sa od siebie oddalone o 2m miałbym puścić zamiast 2m kabla 7,5m?
Dziękuje postroje :)
Mam 8 gniazdek w pokoju
Jak ma być profesjonalnie to tak:) Nie mniej sam u siebie miałem podobnie i pociągnąłem dołem. Tylko dlatego że będzie zastawione to komodą, inaczej puściłbym górą..
Pobawiłem się jeszcze tymi potencjometrami, no i teraz już łapie kable tam gdzie są.
W miejscu gdzie mam wiercić już nie piszczy... jednak na wszelki wypadek zacznę robić dziurę płaskim wkrętakiem.
---------- Post dodany o 15:50 ---------- Poprzedni post o 11:07 ----------
Panele powieszone, ten jeszcze jeden by się przydał.. no ale jak już pisałem, i tak będzie to inaczej wyglądało.
Dzięki.
Te panele złożyłem tylko po to, aby zobaczyć czy takie "nieliczone" DIY działa... no i muszę powiedzieć że tak, DZIAŁA, i nie musi to być wcale ISOVER PT80 aby działało.
Ale czy z PT80 nie chodzi o to, że bardziej tłumi niż zwykła wełna? Bo sam producent poleca ją do izolacji akustycznej. Ale może do paneli, które mają nie tylko pochłaniać ale i rozpraszać lepsza jest zwykła???
Czym cięższa w kg/m3 tym lepiej tłumi w okolicach 200 Hz niezależnie od producenta.
Tak zw. ecco, do zastosowań "akustycznych" itp. mniej pylą i to wszystko.
To pomyslimy po czwartkowych odsluchach :-) W glowie mi cos sie urodzilo. Mam kupca na moje fs-y. Monitorki o ile je kiedys skoncze to pewnie ojciec mi zabierze. Mialem w planie klonowac projekt Lusztiego na wavecorach, no ale ushery w TL beda mi pasowac do mebli :-) pogadamy jeszcze o tym :-)
Skomentuj