Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kino domowe huberta by Pawel S

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Maxiiiii Zobacz posta
    Czy one odtwarzają całe pasmo czy tylko że tak powiem te wyższe efektowe rejestry dźwięku bez niskiego basu?
    to zalezy od ustawien w amplitunerze
    ale kolumny same z siebie sa pelnopasmowe

Skomentuj

No tak w amplitunerze jest opcja Small i Large, ale o to mi własnie chodziło że graja pełnym pasmem. Paweł a co myślisz o opcji dostępnej w lepszych amplitunerach a mianowicie dwa wyjścia na subwoofer aktywny. Czy lepiej zbudować jeden mocny sub czy dwa mniejsze które łatwiej zasilić i można użyć jednego lub dwóch w zależności od zapotrzebowania lub w zależności co się ogląda, komedię lub kino akcji. Niektórzy powiedzą że lepiej mieć dwa mocne suby, ale nie samym basem człowiek żyje:)

Skomentuj

to juz zalezy od ciebie
        2 wyjscia maja plus w postaci 2 podstawek pod monitory. nic wiecej

Skomentuj

No to jeszcze musisz poczytać o tym co robią dwa subwoofery ustawionone w różnych miejscach pokoju.

Skomentuj

to samo co 2 kolumny? ;>

Skomentuj

Tak jak napisałem - musisz o tym poczytać.

Skomentuj

no pewnie - bo to przeciez suby a nie glosniki niskotonowe wiec zachowaja sie zupelnie inaczej! :p

Skomentuj

Paweł kiedy opowiesz o jakości dźwięku płynącego z tego zestawu kina AWX?

Skomentuj

jak bede w stanie normalnie chodzic

a cale kino jak hubert wylozy pare grosza z kieszeni

Skomentuj

Halo Paweł jak tam odsłuchy? Już możesz coś powiedzieć? :) A tak na marginesie jak tam biodro?

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxiiiii Zobacz posta
                        A tak na marginesie jak tam biodro?
                        no wlasnie nadal boli. jest to juz inny bol niz wczesniej, ale nadal uniemozliwia mi podrozaowanie i prace :/

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          nadal boli
                          Aj tam, nie ma co narzekać. Stare, mądre chińskie przysłowie mówi, że jeśli nic Cię nie boli gdy budzisz się rano, to znaczy, że... i takie tam
                          Przynajmniej Fallouta 3 przeszedłeś... Olłejs luk on te brajd sajd of lajf

Skomentuj

Pawel! co sie stalo? mow mi raz dwa, niedawno odebralem dyplom:))

Skomentuj

trzeba bylo dokladniej forum sledzic :p
                              zachcialo mi sie atakowac samochod biodrem :p
                              na szczescie to bylo nowe auto wiec blacha sie wgniotla...

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta

Aj tam, nie ma co narzekać. Stare, mądre chińskie przysłowie mówi, że jeśli nic Cię nie boli gdy budzisz się rano, to znaczy, że... i takie tam
                                Ja tam bym się ostatnio nawet ucieszył jak by mnie coś rano nie bolało :biggrin:

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Jaki ból, wy nie znacie bólu. Boleć to będą uszy na AS od słuchania tego rzępolenia i jęków jopkowej lub innej audiofilskiej divy . Na szczęście piwo wieczorem i normalna muzyka skutecznie łagodzą ten ból

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Yoshi zostajesz w wawie na noc? Wypijemy jakieś piwko wspólnie?
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      Nie na temat...
                                      Yoshi zostajesz w wawie na noc? Wypijemy jakieś piwko wspólnie?
                                      Dołączam się do pytania. Rok temu trochę z Łukaszem daliśmy ciała nie dzwoniąc po Ciebie.. :/

Skomentuj

Nie na temat...
                                        niestety nocuje poza warszawa i moze byc problem, ta sobota zawsze jest za krotka zeby wszystko zobaczyc i z kazdym pogadac :-)

Skomentuj

Panowie, tak wracając do głośników ale jednak troszkę odbiegając od tematu, na kilku innych mało znanych forach przeczytałem jak się ludzie spierają na temat jakości głośników. Między innymi mowa była o głośnikach AWX STX-a oraz innych marek a właściwie to były to porównania. Irytowało mnie to że według nich miarą jakości głośnika jest jego waga i teksty tj. głośnik firmy X jest lepszy od głośnika firmy Y bo waży więcej od tego drugiego. Powiedzcie, czy was nie irytują takie tępe wypowiedzi?

Skomentuj

Czaruję...