jak już będziesz miec wyklejone tą matą to na to kładź przewody, przyklej je do maty klejem na gorąco z glueguna a na to położysz filc 1cm i przykryjesz przewody a spod filcu wyprowadzisz przy samym głosniku.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
3 drożna ala TIDAL Contriva
Collapse
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaa na to położysz filc 1cm i przykryjesz przewody
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postazeby ocieplic brzmienie?.
Skomentuj
-
4mm mata to dla bogaczy w CA. a ty chcesz taka dac w domu na gruba plyte ktora juz sama w sobie dobrze tlumi drgania?
ja bym nie dawal nic drozszego jak GMS06xl
Ja wiosną zrobiłem dość duże zamówienie różnych mat na Allegro i przyznam, że nie za bardzo opłaci się brać cokolwiek droższego niż te zwykłe maty bol/aps za 6 zł/szt. Za 60 zł (cena gms06xl) kupisz 10 tych najzwyklejszych mat i to na pewno da wiekszy efekt (choćby z uwagi na wieksza wage). Te maty z aluminuim pewnie nie sa zle, ale nie za taka cene, ja bralem jakos po 30 z/szt, a to i tak byl sredni interes.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaw domu APP/BOLL dzialaja. temperatury sa dodatnie wiec warunki pracy stale
i juz mialem z czyms takim doswiadczenie - dzialaAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Dzięki za informację.
Qrde były do kupienia w bardzo dobrej cenie (używane) gniazda głośnikowe WBT-0710. Wiem wiem, że przerost formy nad treścią ale cena była naprawdę dobra.
Jeden z forumowiczów poleca zastanowić się nad gniazdami SPEAKON.
Ktoś ma jakieś doświadczenie, może coś polecić ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaJeden z forumowiczów poleca zastanowić się nad gniazdami SPEAKON.
Ktoś ma jakieś doświadczenie, może coś polecić ?
wygodne do czestego laczenia/rozlaczania
jezeli beda staly ciagle w jednym miejscu to bierz takie ktore ci sie podobaja
Skomentuj
-
ImageUploadedByTapatalk1352022782.752307.jpg
Posiadam zakończenia 4 x banan stad wstępnie miały być gniazda z Polinku. Teraz rozważam ten speakon. Zawsze coś innego i nowego :). Nasuwa się pytanie - co gdy jakis forumowicz będzie chciał przetestować owy projekt na swoim okablowaniu ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaco gdy jakis forumowicz będzie chciał przetestować owy projekt na swoim okablowaniu ?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Ja nie muszę mieć nie wiadomo czego, dodatkowo ograniczony jestem kosztami.
Nie chcę natomiast w taką konstrukcję wkładać jakiegoś badziewia co może się rozlecieć po miesiącu, do tego sam wygląd budziłby wiele kontrowersji.
Wolałbym tak jak ma Yoshi :) przynajmniej koszta mniejsze.
Z doświadczenia wiem, że jak od razu nie zrobię to później tym bardziej bo najważniejsze będzie, że gra ...
Może macie jakieś konkretne propozycje co nadałoby się do tej konstrukcji?
p.s
Właśnie zauważyłem, że na obrzeżach mojego miasta jest jakaś wytwórnia masy bitumicznej :), chyba muszę ich odwiedzić.Last edited by wieniu26; 04.11.2012, 12:02.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaPosiadam zakończenia 4 x banan stad wstępnie miały być gniazda z Polinku.
Skomentuj
Skomentuj