Zamieszczone przez Adzik94
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projekt i-AMP
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Przetwornica jest dosyc spora bo ma 13cm x 18.2cm. Koszt wykonania:
-CMDK8-7I52D-A15 - WENTYLATOR z starego procka AMD - 12pln
-zlom zasilaczy ATX - jakies 20pln
-trafo i karkas - jakies 25pln
-przekazniki - 12pln
-kilka kondensatorow - 50pln
-jakas drobnica + ARK itp - 50pln
-trafko 3.2VA 15V -6pln
Ps aparacik to LG G3, faktycznie lepszy.
Jak ktos ma troche zlomu elektronicznego to calkowity koszt nie powinien przekroczyc 100pln.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Mozna tez cos przerobic ale latwiej jest zrobic nowe, dedykowane pcb. Czesci sa dosyc tanie i latwo dostepne. Taka przetwornica z tv to zapewne LLC z PFC czyli fajne polaczenie, pozadne przerobienie takiej przetwornicy nie bedzie takie proste.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postamam dość na najbliższe parę lat
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaHehe, już nie raz to słyszałem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postajest wzmak który mega mi pasuje,Last edited by Pawel074; 20.12.2015, 20:36.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaa co miales wczesniej? ma ktos porownanie do bg9 lub vsha hd?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez andiandi2103 Zobacz postaAdam_85 wcześniej miał accu klona e450:cool:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaNawet klika było tych klonów
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaWysilisz się na jakiś opis wrażeń w porównaniu? Iamp wygrał, czy został cenowo, czy co?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaWysilisz się na jakiś opis wrażeń w porównaniu? Iamp wygrał, czy został cenowo, czy co?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez andiandi2103 Zobacz postaMogę powiedzieć że Jako takiego bezpośredniego porównania nie było ale moim skromnym zdaniem i AMP gra lepiej niż accu klon e450 a zwłaszcza po Adama opiniach:) chodź mogę się mylić Ale bezpośredniej konfrontacji nie było:) pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postanie chciałbyś wiedzieć ile na swojego wydałem
Ja na mojego na razie jakieś osiem stówek. A staram się maksymalnie budżetowo...
Ale w ogóle drożej ci wychodzi niż E450? Sądziłem że podobnie cenowo powinno wyjść.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaNo jak tak zaczynasz z dużym A, to czas powiedzieć Ą. Ile?
Ja na mojego na razie jakieś osiem stówek. A staram się maksymalnie budżetowo...
Ale w ogóle drożej ci wychodzi niż E450? Sądziłem że podobnie cenowo powinno wyjść.
Ja w zasilaczu mam mundorfy M-lythic, to już robi fajne koszta, obudowa z gniazdami CMC, obróbką itd też nie była tania. Około 3000zł nie licząc rzeczy, które zostały mi w górkę i które nie koniecznie wykorzystam kiedykolwiek. Same lampy 260zł bo kupiłem nowe. Niestety jest różnica w brzmieniu lamp..Last edited by Adam_85; 21.12.2015, 12:00.
Skomentuj
Skomentuj