Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

18w4434g00 + hds tw

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Qubase1122 Zobacz posta
    OK Tak zrobię.
    dodatkowo daj chociaż 0,5mm solida Jantzena na wysoki od terminala i do głośnika

P.S ten czerwony Jantzen przez miesiąc będzie Ci grał codziennie inaczej.... z każdym dniem lepiej, słyszałem to sam u Siebie i wielu znajomych którym go wkładałem w zwrotnice potwierdza to z niedowierzaniem.
    Last edited by gucio.; 08.11.2016, 13:52.

Skomentuj

Nie na temat...
      ehhhh :huh:
      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
        Nie na temat...
        ehhhh :huh:
        Dokładnie !

Skomentuj

Zamiast czerwonego Jantzena proponuję olejowe Obbligato. Grałem na obu na Scanie 9700 i Obbligato to inna liga :) Parowane dwie sztuki 6.8uF to 18USD plus 8USD przesyłka - czyli około 100PLN - całość w cenie JEDNEGO czerwonego Jantzena - z Hongkongu dostawa ostatnio w 9 dni
          Last edited by Przemek; 08.11.2016, 17:01.

Skomentuj

A ja proponuję koledze kupić najtańszy kondensator foliowy, albo np. kondensator STX-a, też są tanie, samemu porównać i wyrobić sobie swoje własne zdanie niż wierzyć w forumowe opowieści, zwłaszcza że to Twoje pieniądze a nie tego co Tobie doradza.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              A ja proponuję koledze kupić najtańszy kondensator foliowy, albo np. kondensator STX-a, też są tanie, samemu porównać i wyrobić sobie swoje własne zdanie niż wierzyć w forumowe opowieści, zwłaszcza że to Twoje pieniądze a nie tego co Tobie doradza.
              Drozsze nie oznacza lepsze i to sa swiete slowa. Natomiast porownywanie na jakimkolwiek zestawie, nie bedzie wymierne. Do seryjnego trabanta zalozmy wyczynowe opony, co nam to powie o takich oponach?? Mysle, ze nie wiele..

Skomentuj

Dzięki!

Dzięki za wszelkie rady. Postanowiłem skupić się na początku na kupnie wzmacniacza i DACa. Mam na oku Cambridge Audio Azur 550A i Cambridge Audio DAC Magic 100. Wszelkie opinie na temat tych jednostek mile widziane. Macie jakieś doświadczenia co dobrze zagra ze scanami?

Skomentuj

Czaruję...
                X