Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projekt "Fat Boy TL" Oversize 2 Way Scan Speak 22W/4534G00 + D2604/833000
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Skomentuj
-
Super projekt jestem ciekawy jak to zagra, podoba mi się idea ,,oversized 2-way,, cos podobnego mam od APS ich AEON ma 22 na dole i podobna seasowa górę tyle że bez tubek. Wiadomo jest aktywny ale gra to na prawdę potężnie. Moze uda sie na AVS? :) byłby piękny i ciekawy projekt z 2way wyróżniający sie z tłumu 18 na dole. Pozdr!
Skomentuj
-
Teoretycznie jest to możliwe, ale musiałbym odstawić na bok inne, ważniejsze projekty. Poza tym do AVS jest już naprawdę mało czasu, może być za mało na dopracowanie zwrotnicy tak, żeby nie było jakiejś siary :) Z drugiej strony taki odsłuch mógłby wskazać słabe strony, nad którymi trzeba by było popracować...
Skomentuj
-
Siary raczej nie bedzie a byłoby to coś pożądanego, myślę, że ten projekt może być hitem choćby ze względu na niewygórowaną cenę przetworników i ekskluzywną TL. Do tego sub na discovery 26 lub 30 w TL i byłby zestaw idealny. Trzymam kciuki za to by się udał choćby prototyp, wiem że czasu nie masz sam z wypiekami na gębie czekam na mojego Kolegi anarchy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mato_22 Zobacz postaWitam,
jak postępy? Coś temat ucichł, a ja strasznie kibicuję - z chęcią złożę te kolumny.
Cierpliwości, projekt na 100% będzie ukończony i udostępniony. Ostatnio trochę zmogła mnie choroba i musiałem odpuścić prace stolarskie.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez yasica Zobacz postaCo to za sredniak?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Dzieki za mile slowo chlopaki :) I do my best!
Zamieszczone przez yasica Zobacz postaCo to za sredniak?
Skomentuj
Skomentuj