Kolumny idą na sell. Biorę się za kolejny projekt
. I tak długo wytrzymałem

Zamieszczone przez QidinAD
Zobacz posta
To że Xavian użył je w modelu Orfeo, który notabene kosztuje prawie 26 tyś o czymś świadczy.
W firmowych kolumnach to dodatkowy plus (dla producenta) że użyte są głośniki mniej dostępne niż np. przytoczone Scany.
Zamieszczone przez QidinAD
Zobacz posta
Kurcze bądźcie chłopaki otwarci . Jak się boicie to poczekajcie. Może ja albo Oskar29 wrzucimy projekt jak nie chcecie kupować w ciemno.
Może i te głośniki są dobre, ale chyba zdajesz sobie sprawę że nie jesteście autorytetem na forum, a dopiero początkującymi, więc i mało wiarygodni jeśli chodzi o techniczne sprawy. Na początku zawsze jest efekt wow, zwłaszcza gdy nie mamy dostatecznej wiedzy... większość stałych bywalców na tym forum już to przerabiała. Bez urazy oczywiście :) | ![]() |
Jestem dumny z rangi początkującego dłubacza bo przynajmniej mam prawo się pomylić, dopytywać i testować. Ponad to nie jestem wypaczony audio voodoo, grającymi kablami zasilającymi, bezpiecznikami i innymi bzdetami, które nijak mają się do naukowego podejścia :). Była fala na tonsile, potem stx a teraz boom na SB. Sica nie jest znana ale bazując na specyfikacji oraz opiniach innych uważam, że są to głośniki które mogą śmiało konkurować z SB Accoustic. Jest wiele osób na forum, które tak jak napisałem są pasywnymi użytkownikami bo często nie chcą wchodzić w dyskusje. Ja trochę płynę często pod prąd (taki pewni charakter). Każdego z Was szanuję, jeśli napiszę, że podziwiam to raczej nie będzie to w formie łechtania czyjego ego ale w formie UZNANIA za całokształt i wiedzę, którą ktoś posiada. Wierzę tez, że wcześniej czy później pojawią się projekty "wyjadaczy" na tych przetwornikach. Mam tylko nadzieję, że ktoś po prostu będzie pamiętał kto to zaczął (piona Oskar29). Jest taka prosta zasada (pracuje w branży IT) - świeża krew potrafi często dokopać starym wyjadaczom (podobna sytuacja może być też w drugą stronę). Zatem tak jak napisałem - bądźcie otwarci, nie szufladkujcie się, płyńcie pod prąd, wchodźcie w dyskusje z takimi melepetami jak ja bo każda ze stron wtedy uczy się czegoś nowego i zdobywa wiedzę. | ![]() |
Skomentuj