jak wrzucić fotkę??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postapawle jak widzisz ta wieksza konstrukcję.
bo nie wiem jak o tym myslec...
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postajak wrzucić fotkę??
ladujesz zdjecie
kopiujesz link oznaczony jako miniaturka dla forum (w przypadku fotosika mile widziane "otworz w duzym rozmiarze")
wklejasz skopiowany link i NIC WIECEJ! nie dodajesz zadnego img itp itd
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postap.s. Paweł wielkie dzięki za mdf i frezy;-)
Normalnie foch :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
nic nie skróciłem;-) Są trochę głębokie, ale powiem Ci szczerze, że wyglądają proporcjonalnie i zgrabnie, wszystkim się bardzo podobają, a SK naprawdę ma niezłą średnicę jak na głośnik za 46zł i basik też niczego sobie.
LuszTi, Twoje płytki jeszcze nie używane bo miałem swój zapasale dziękuje;-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postanic nie skróciłem;-)
mi sie wydawaly za glebokie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaSK naprawdę ma niezłą średnicę jak na głośnik za 46zł i basik też niczego sobie
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaale czemu PJ? :|
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postai zaczynam sie lamac czy aby nie kupic jeszcze jednej sztuki 8955 zamiast panela do suba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaZdecydowanie dobry kierunek. Subwoofer to jest półśrodek
3 drogi to już kosmos :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaale dobry 3 way + subwoofer to bardzo kiepski pomysł.
tylko do 3 drog bede musiał zwrotkę przerobić ale czego się nie robi dla dobrego dzwiekuJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postatylko do 3 drog bede musiał zwrotkę przerobić ale czego się nie robi dla dobrego dzwieku
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
Budżet budżetem, ale uszy sobie kaleczyć... lepiej by było paru browarów nie wypić :)
Skomentuj
-
Skomentuj