Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaGodzina szpachlowania, dwie godziny szlifowania i gotowe do fornirowania.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaJakiej wysokości one teraz są ?
Wczoraj zrobiły się też zwrotki:
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez La'Mefenzo Zobacz postaTanie marshalle są na nim robione
No nie wiem... z tego co dotychczas czytałem wynika, że nie potrzeba dużo watów do pieca, a nawet im mniej tym lepiej (w pewnych granicach), bo łatwiej przesterować. Poza tym będę grać tylko w domu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postacala powierzchnie szpachlowales? Po co?
Nie, nie całą, łączenia przodu i trochę górę. Niestety akurat fronty były docięte o 1,5mm za wąskie i trzeba było najpierw zeszlifować trochę płyt bocznych a później te miejsca poszpachlować. Wierz mi, że było to konieczne.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Sonido SFR 175A w obudowie Horn...
obudowa kołkowana i sklejana, do kołkowania polecam: http://www.youtube.com/watch?v=qd_GeMkxpI0 swietna sprawa:)
obudowa do wzmacniacza na SE EL34...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez La'Mefenzo Zobacz postaDolphin, w tych marszalach naprawiałeś właśnie tda czy co innego?
Skomentuj
-
Jak sie wstawia kołki na łączeniach płyt to obudowa się nie rozłazi? Nie widać potem przesunieć pod fornirem? Jak gesto nalezy dawac kołki?
Bawił się ktoś w łączenie płyt albo ich wzmacnianie z użyciem kątowników metalowych? http://www.melar.pl/img_produkty/kat...l-inne_01b.jpg
dolphin123, działasz coś w temacie niewielkich monitorków?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postadolphin123, działasz coś w temacie niewielkich monitorków?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez La'Mefenzo Zobacz posta2x18V
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postachyba kondow zapomniales kupic...
czekam na paczkę z pcx jenseny miedziane będą
Skomentuj
Skomentuj