skoro juz ma jedne kolumny na takich glosnikach to wie w co sie pcha...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaskoro juz ma jedne kolumny na takich glosnikach to wie w co sie pcha...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNo racja, ale czyz poprzednie nie byly juz mega zajebiste? Zastanawiam sie tylko jaki progres wniosa te nowe paczki w porownaniu do obecnych.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaJakie to przetworniki za 18k? Ja tu się cieszę, że uzbierałem sobie Ushery a tu mi ktoś takie coś pokazuje :PAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
to i ja się pochwale, niedlugo wreszcie w gotowych, ktoś chciał na odsłuchy to zapraszam na priva :)
tył i przód inne kolce ze względu na cenę, ale i tył doczeka się takich samych, w gotowych pojawią się też inne rzeczy, nawet dużo, bo wreszcie mam wycięte elementy laserowo i wszystko mogę poskładać a są 2 końcówki mono LYNX, jedna stereo z pre itd, kino domowe na sta310 plus 5 końcówek symasym i małe graty.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postato i ja się pochwale
w porównaniu z accutonami to nie wypadają dobrze...
oczywiście żarcik :lol:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaZ wyglądu bardziej podobają mi się od daniel69Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
nie bardzo rozumiem, bardziej się podobają moje czy accutony ?? :p jak moje to dziękuje i dodam jeszcze centralkę od kompletu (monitory też są ale za mało zrobione) i suba popełnionego dla zabawy - tanio visatona dostałem, ogólnie mam suba do kompletu z wyglądu a xxls plus 2 membrany bierne a ten jak wspomniałem z nudów i małych kosztów powstał, w sumie jest na handel jak ktoś by chciał, nie ma wzmacniacza - z tyłu tylko terminal i BR
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaPunkt widzenia zależy od punktu siedzenia
gdybym miał wolne fundusze (i zapewne nie tylko ja), to z chęcią zrobiłbym sobie taki zestawik :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaakt, ja nie szaleję z wydawaniem waluty na tak drogie głośniki, bo mnie zwyczajnie nie stać na to
gdybym miał wolne fundusze (i zapewne nie tylko ja), to z chęcią zrobiłbym sobie taki zestawik
Tyz nie mam funduszy na takie klamoty, ale w tej cenie mozna isc spokojnie w tuby, a to juz zupelnie inna klasa dzwieku.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNo racja, ale czyz poprzednie nie byly juz mega zajebiste? Zastanawiam sie tylko jaki progres wniosa te nowe paczki w porownaniu do obecnych.
Całkiem inne głośniki itp to będzie w OZ
taka choroba :) te przewiduje jako ostatnie moje diy :))
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nowy1 Zobacz postate przewiduje jako ostatnie moje diy
A poza tym sprzedajesz monobloki, więc pewnie masz na oku jakiś fajny wzmak i znowu będzie DIY :razz:Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postato i ja się pochwale,
a jak tam reszta blach?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaale w tej cenie mozna isc spokojnie w tuby, a to juz zupelnie inna klasa dzwieku.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPo ostatnich też tak pisałeś :razz:
A poza tym sprzedajesz monobloki, więc pewnie masz na oku jakiś fajny wzmak i znowu będzie DIY :razz:
robie nowe gm70 bardziej kompaktowe :)
tzn taki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaBardzo podoba mi się design całości, mimo, że nie przepadam za jasnymi frontami.
Gratuluję pomysłu!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Skomentuj
Skomentuj