Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

skoro juz ma jedne kolumny na takich glosnikach to wie w co sie pcha...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      skoro juz ma jedne kolumny na takich glosnikach to wie w co sie pcha...
      No racja, ale czyz poprzednie nie byly juz mega zajebiste? Zastanawiam sie tylko jaki progres wniosa te nowe paczki w porownaniu do obecnych.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        No racja, ale czyz poprzednie nie byly juz mega zajebiste? Zastanawiam sie tylko jaki progres wniosa te nowe paczki w porownaniu do obecnych.
        Zmiana wyglądu?? Mi nowy projekt paczek podoba się znacznie bardziej niż poprzedni.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jakie to przetworniki za 18k? Ja tu się cieszę, że uzbierałem sobie Ushery a tu mi ktoś takie coś pokazuje :P

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
            Jakie to przetworniki za 18k? Ja tu się cieszę, że uzbierałem sobie Ushery a tu mi ktoś takie coś pokazuje :P
            Zdaje się, że Accutony.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

to i ja się pochwale, niedlugo wreszcie w gotowych, ktoś chciał na odsłuchy to zapraszam na priva :)

tył i przód inne kolce ze względu na cenę, ale i tył doczeka się takich samych, w gotowych pojawią się też inne rzeczy, nawet dużo, bo wreszcie mam wycięte elementy laserowo i wszystko mogę poskładać a są 2 końcówki mono LYNX, jedna stereo z pre itd, kino domowe na sta310 plus 5 końcówek symasym i małe graty.

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
                to i ja się pochwale
                w złym momencie trafiłeś
                w porównaniu z accutonami to nie wypadają dobrze...

oczywiście żarcik :lol:
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z wyglądu bardziej podobają mi się od daniel69

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                    Z wyglądu bardziej podobają mi się od daniel69
                    mi też.....
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie bardzo rozumiem, bardziej się podobają moje czy accutony ?? :p jak moje to dziękuje i dodam jeszcze centralkę od kompletu (monitory też są ale za mało zrobione) i suba popełnionego dla zabawy - tanio visatona dostałem, ogólnie mam suba do kompletu z wyglądu a xxls plus 2 membrany bierne a ten jak wspomniałem z nudów i małych kosztów powstał, w sumie jest na handel jak ktoś by chciał, nie ma wzmacniacza - z tyłu tylko terminal i BR

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                        Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
                        fakt, ja nie szaleję z wydawaniem waluty na tak drogie głośniki, bo mnie zwyczajnie nie stać na to
                        gdybym miał wolne fundusze (i zapewne nie tylko ja), to z chęcią zrobiłbym sobie taki zestawik :)

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                          akt, ja nie szaleję z wydawaniem waluty na tak drogie głośniki, bo mnie zwyczajnie nie stać na to
                          gdybym miał wolne fundusze (i zapewne nie tylko ja), to z chęcią zrobiłbym sobie taki zestawik

Tyz nie mam funduszy na takie klamoty, ale w tej cenie mozna isc spokojnie w tuby, a to juz zupelnie inna klasa dzwieku.

Skomentuj

Całkiem inne głośniki itp to będzie w OZ

taka choroba :) te przewiduje jako ostatnie moje diy :))

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1 Zobacz posta
                              te przewiduje jako ostatnie moje diy
                              Po ostatnich też tak pisałeś :razz:

A poza tym sprzedajesz monobloki, więc pewnie masz na oku jakiś fajny wzmak i znowu będzie DIY :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
                                to i ja się pochwale,
                                widze ze nareszcie sie doczekales swoich podstaw

a jak tam reszta blach?

Skomentuj

ale w tej cenie mozna isc spokojnie w tuby, a to juz zupelnie inna klasa dzwieku.
                                  Oj śliski grunt, inny dźwięk napewno. W przypadku tub kompresyjnych jednak nie koniecznie lepszy (zwłaszcza dla wysokich pasm).

Skomentuj

nowy1 wcale sie nie dziwie, ze ma to byc ostatnie diy bo niby na co mialbys sie niby przesiasc? Co jest cene wyzej od accutonow..
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                      Po ostatnich też tak pisałeś :razz:

A poza tym sprzedajesz monobloki, więc pewnie masz na oku jakiś fajny wzmak i znowu będzie DIY :razz:

robie nowe gm70 bardziej kompaktowe :)

tzn taki

Skomentuj

Bardzo podoba mi się design całości, mimo, że nie przepadam za jasnymi frontami.

Gratuluję pomysłu!

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                          Bardzo podoba mi się design całości, mimo, że nie przepadam za jasnymi frontami.

Gratuluję pomysłu!
                                          Front bedzie czarny

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Skomentuj

Czaruję...
                                          X