co to ma byc?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
A oto dzielo o którym wspominałem w innym temacie, nie dla mnie, ja mam w drodze coś ciekawszego :) to na zamówienie: (w dziale gotowe jak opis wreszcie zrobie, wtedy z 10 projektów pokaże :) bo tyle mam bez opisów)
chętni na odsłuchy ??
fotograf ze mnie kiepski ale postartam się o lepsze fotki już w dziale gotowe:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postaA oto dzielo o którym wspominałem w innym temacie, nie dla mnie, ja mam w drodze coś ciekawszego to na zamówienie: (w dziale gotowe jak opis wreszcie zrobie, wtedy z 10 projektów pokaże bo tyle mam bez opisów)
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaPo świątecznym jedzonku naszła mnie chęć na DIY
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malutkiz Zobacz postalepiej byś się zajął tym w tej buteleczce ;-)Z resztą nawet jak by coś w niej było to nie bardzo czym jest się zajmować
Skomentuj
-
csbiczek pasuje jeszcze uziemić całą obudowę, jakiej mocy będziesz podłączał tam sprzęty, jakiego przekroju LY użyłeś? Mógłbyś przybliżyć dokładniej jak wykonasz sterowanie pilotem bo z tego co widzę to tylko będzie możliwość załączenia wszystkiego, jak bawić się w pilot to każde gniazdko oddzielnie. Jeśli będzie woltomierz to pasowało by jakiś amperomierz zamontować. Może to moje lekkie zboczenie zawodowe, ale faza w gniazdku powinna znajdować się po lewej stronie, a neutralny po prawej :) ale to w sumie mało istotne. Projekt ogólnie ciekawy, czekam na dalsze zdjęcia z placu boju
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postacsbiczek pasuje jeszcze uziemić całą obudowę
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postajakiej mocy będziesz podłączał tam sprzęty
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postajakiego przekroju LY użyłeś?
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaMógłbyś przybliżyć dokładniej jak wykonasz sterowanie pilotem bo z tego co widzę to tylko będzie możliwość załączenia wszystkiego, jak bawić się w pilot to każde gniazdko oddzielnie
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaeśli będzie woltomierz to pasowało by jakiś amperomierz zamontować
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaMoże to moje lekkie zboczenie zawodowe, ale faza w gniazdku powinna znajdować się po lewej stronie, a neutralny po prawej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaPilot według własnego projektu czy jakiś kit, jeśli tak to jaki?
http://diyaudio.pl/showthread.php/12...onika-stand-by
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaW jakiej cenie dostałeś te gniazda?
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaOgólnie jak wspominałem czekam na zdjęcia postępów
Skomentuj
-
Tak ja sprzedaje i nikt nie chce:) mam chyba za dobre zdjęcia:)
Pawle sub robi za stojak na kwiatki, nie gra od 2 lat.
Eminence jest w środku z GDWT. Narazie zupęłnie inaczej niz wszyscy opisywali, ma dośc potezny bas aczkolwiek nie niski. Reszte bede mógł komentowac jak zrobie zwrotnice konkretnie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaTak ja sprzedaje i nikt nie chce mam chyba za dobre zdjęcia
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaTak ja sprzedaje i nikt nie chce
Skomentuj
Skomentuj