Zamieszczone przez krojo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPosłuchaj i napisz jaka jest różnica między wersją HA a CA.
ha sa bardziej bardziej kulturalne
od ca ma po wygrzaniu fs=1400HzJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa jak to sie montuje?
wkładasz z przodu a z tyłu na klej wklejasz
standard
ten pierścień mógłby być trochę szerszyJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Moja podstawka aktywna na 8 cali AWX do monitorów na 15AWX+ 27TBFC/G praktycznie ukończona (dowiercić kolce, zmienić wkręty w głośniku). Nie chce mi się tego publikować w gotowych konstrukcjach więc tutaj zamieszczam parę fotek:
Jeszcze nie testowałem z monitorami ale na razie jest obiecującoMyśle że należałoby dać szersze rury gdyż przy głośniejszym graniu słychać lekkie świsty. No i te 50W jak na ten głośnik w dużym pomieszczeniu to mało, przydałoby się ze 2 razy więcej. W małym jest całkiem ok
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaczemu drogi Benku nie ma frezu:P?
Przy okazji mam pytanie: jak podłączacie u siebie suby ze źródła np CD lub kompa?
---------- Post dodany o 21:09 ---------- Poprzedni post o 20:51 ----------
Aha, wyniosło mnie to wszystko ok 450zł :)
Skomentuj
-
Aha no to spoko, rzecz gustu;-)
Tutaj kolumienka, ale zdjęcie po ciemku słabym aparatem. Kurde jak to gra to mi szczena opada, słucham całych płyt co mi się nigdy nie zdarzało, nawet przeciętne utwory brzmią ciekawie. Głośniki warte każdej złotówki, według mnie biją na głowę 8935 + 9930 których byłem użytkownikiem przez długi czas.
Dodam jeszcze że średnioniskotonowe mają bardzo miękkie zawieszenia, jakby miały w palcu się rozlecieć. Bas jest potężny, ujme to w ten sposób, że typowy dla ushera. Nawet przy dużych głośnościach mamy dużo basu i bardzo mały ruch membran, robi to wrażenie;-) Największą zaletą tych kolumienek są tony: wysokie średnie i niskieLast edited by Adam_85; 17.07.2012, 21:21.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaUznałem że nie ma takiej potrzeby, kosz jest niski :P
Przy okazji mam pytanie: jak podłączacie u siebie suby ze źródła np CD lub kompa?
---------- Post dodany o 21:09 ---------- Poprzedni post o 20:51 ----------
Aha, wyniosło mnie to wszystko ok 450zł :)
Skomentuj
Skomentuj