Za co odpowiedzialne są DSP Freescale i CPLD Xilinxa? Bo SRC, eeprom i dac to wiadomo :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Moje poczynania z Jigiem. 2 dni temu:
zdjęcia z dziś (Jig+Preamp Wallin'a)
Zanim odpalę Preamp, mógłby mi ktoś z Was powiedzieć, do czego służą przełączniki SW1 i SW2?
Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze mikrofonu pomiarowego. Wkładkę mikrofonową już mam, aczkolwiek muszę wykonać do niej jakiś ładny uchwyt. Ma ktoś z was na to jakiś fajny patent? Pomóżcie...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jimi Zobacz postaWkładkę mikrofonową już mam, aczkolwiek muszę wykonać do niej jakiś ładny uchwyt. Ma ktoś z was na to jakiś fajny patent? Pomóżcie...
Statyw za 20zł, rurka za 3zł, opaski samozaciskowe się pewnie znajdą. Wkładka wchodzi w rurkę, wystarczy pociągnąć okablowanie.
---------- Post dodany o 20:58 ---------- Poprzedni post o 20:55 ----------
Zamieszczone przez Jimi Zobacz postaZanim odpalę Preamp, mógłby mi ktoś z Was powiedzieć, do czego służą przełączniki SW1 i SW2?Last edited by LuSzTi; 18.09.2012, 21:04.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaFrez jaki uzyłeś? Kątowy jednostronny czy dwustronny?
Skomentuj
-
Taka? http://domtechniczny24.pl/dedra-frez...2a-p-9741.html
jakos nie chce mi się wierzyć Byś nie zrobił do końca ścięcia bo lożysko by przeszkadzało.
Skomentuj
-
tak, dokladnie ten
kazda formatka byla frezowana dookola i dopiero pozniej sklejone razem tasma
---------- Post dodany o 21:24 ---------- Poprzedni post o 21:22 ----------
Zamieszczone przez Jimi Zobacz postaLuSzTi, a gdzie ja taką rurkę znajdę? Te wkładki mają jakieś 5mm średnicy
metr takiej rurki ok 2zl (nie castorama!)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jimi Zobacz postaLuSzTi, a gdzie ja taką rurkę znajdę? Te wkładki mają jakieś 5mm średnicyAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
To ja coś zamieszczę. Wszedłem jakiś czas temu w posiadanie większej ilości takich oto głośniczków tonsil-a. http://www.typyglosnikow.info/gd-8-12-15.php Po odsłuchach wydają się grać przyjemnie. Brakuje oczywiście górki ale idzie tego słuchać. Jako, że ostatnio mam trochę czasu to postanowiłem je w końcu wykorzystać i skonstruować coś "innego". Wymiary wzięte z kapelusza. Planuję je w całości tylko kleić a następnie polakierować. Cały "projekt" traktuję jako zabawę i eksperyment.
Skomentuj
-
na test 12mm
ale da sie i grubsze frezowac - w tool box pokazane jak
pozniej nakrece filmik jak to robie
dzisiaj zdjalem tasme z tego szescianu
laczenia tych 4 plyt po obwodzie OK. ale boki juz sie rozjechaly troche :/
wina przycinania formatek a nie frezowania czy skladania
---------- Post dodany o 16:53 ---------- Poprzedni post o 08:39 ----------
wady usuniete!
w taki oto sposob mam sposob na mega tanie obudowy
polakierowac to lakierobejca i moze wyjsc calkiem ciekawie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bociek14 Zobacz postaCały "projekt" traktuję jako zabawę i eksperyment.
Skomentuj
Skomentuj