Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobra zajaranyy, czekam do czwartku.Jak nic nie opiszesz to Cie normalnie ścigam.IP i takie tam już mam ;]

[ Dodano: 2005-08-30, 21:36 ]
    borys, czy można prosić o szczegóły?Bom ciekaw niezmiernie.Clona kładzie mówisz?

Skomentuj

umberto
      Jest to ten wzmacniacz, z ktorego uruchomieniem ludzie maja tak sporo klopotow (oryginalnie na IGBT, EE 7/97 bodajze bylo uaktualnienie, 89W 8R i 154W 4R). Jest naprawde bardzo dobry, na elektrodzie jest dosyc obszerny watek na jego temat, ludzie go bardzo chwala, teraz dopiero wiem dlaczego. Moje odczucie jest takie ze gra bardzo naturalnie takim troche jakby zaokraglonym dzwiekiem, wokale sa wrecz swietne, bardzo duzo szczegolow i zadnego tsyt tsyt jak zabrzmi talez to wiesz ze to jest talez fi 35cm :) a nie tsyt. Naprawde polecam.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...ghlight=hexfet
      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

No i skonczone niedlugo moze jakis opis zrobie
        Załączone pliki

Skomentuj

musias, dość standardowa konstrukcja , troche (nawet bardzo:) ) w stylu Esh0,ale wykonanie bardzo ładne :)

Skomentuj

Nie w stylu esh0 tylko EZO:), ale bardzo faknie wygląda. Standardowa, a zarazem bardzo elegancka i piekna.

Skomentuj

przejęzyczenie :)
              bywa:)
              ale obaj na "E" :)

Skomentuj

No własnie...nie bluźnić mi tu

Skomentuj

dzieki, nie chcialem byc tu jakims nowatorem i wymyslac czegos nowego, zrobilem cos sprawdzonego, bo nie mam jeszcze doswiadczenia w koncu to moja pierwsza konstrukcja.

Skomentuj

jak na 1 raz - mistrzostwo ....
                    dobrze zrobiłeś nie próbując czegoś nowego na siłe...

Skomentuj

jakiej grubości miałeś fornir?

Skomentuj

fornir ?? hehe no miał być fornir, ale jakos juz mi chęci zabrakło. To jest okleina drewnobodobna, taka normalna, ale musze powiedzieć, że wyszło świetnie. Fornirem bym pewnie lepiej nie zrobił, bo nigdy nic nim nie oklejałem, a okleiną owszem.

Skomentuj

czy przypadkiem na górze po lewej stronie nie widać łączenia płyt??
                          nawet jeśli tak to jest ok , tylko szkoda że forniru nie ma :(
                          bo okleina prędzej czy później zaczyna się walić / odchodzić na rogach itp....

Skomentuj

Oj chyba nie widać :], moze na zdjeciu. Zobaczymy jak to się bedzię trzymać, ale myśle, że jak się nie będzie ich za często głaskać to będzie ok.

Skomentuj

A no tak, zeczywiście nie zauwazyłem takie słabe fotki , a może ktoś obklejał kolumny laminatem drewnopodobnym, bo widziałem takie konstrukcje ale nie wiem w jaki sposób to kleić.

Skomentuj

w koncu zadna wypasiona cyfrowka to nie byla, tylko aparat w telefonie

Skomentuj

mIKI, akurat mam gilotynke,tylko nie wiem czy nie będzie za krótka.Opcja "B" to jadę do faceta co robi łubianki i on ma sporą gilotynę.
                                  Jest jeszcze jedna opcja,ten mój niby fornir to grubawy materiał i jak zauważyłem pięknie się tnie na małej stołowej przecinarce.Coś się musi udać :wink:

aryan, nie głupie,mam nawet troszkę tego,trza by pomyśleć.Jedynie problem z zaokrągleniem boków,od cholery frezowania.

Tu widać że nawet przy "schodkowym" boku i tak trzeba sporo frezować.

Skomentuj

mIKI, no jak,znalazłeś to natchnienie?Ja będę dalej kusił :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                      jak moesz napisz mi jeszcze jak nadales jajkowaty ksztalt
                                      Jak na focie,po raz trzeci :???:

Skomentuj

Kuszenie anioła,cd.

P.S. do autora postu,może z lekka zmienimy temat i go przylepimy?Byśmy tu wrzucali nasze wszystkie pomysły i wymysły?Co na to ogół?

Skomentuj

Na razie dalsze kuszenie,zresztą,czy ja wiem czy kuszenie?

Teraz to naprawdę żałuję że się za to wziąłem,naprawdę żałuję :???:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X