Zamieszczone przez .3lite
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Mam problem z zasileniem tego układu dla em84 przez mnożnik napięcia zasilany z trafa 2x45v używałem jednego uzwojenia wtórnego niestety pod obciązeniem napiecie spada do 120V dodatkowe stopnie tez nic nie dają stad moje pytanie czy mogę zasilić mnożnik podając mu 2x45V a masę wziąć ze wspólnego przewodu trafa?
Tak wygląda płytka z eagla:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNie szkoda dawać al170 do tej kopułki...?
Skomentuj
-
Malowanie maskownicy DIY do kolumn DIY :) Ramka wycięta z jednego kawałku MDFu, otwory w środku najpierw wycięte wyrzynarką a następnie wyrównane frezarkę z frezem z łożyskiem. Malowanie czarną farbą matową zwykłym pędzlem :)
Materiał do obicia i kołki już czekają :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
No i maskownice gotowe :)
---------- Post dodany o 20:51 ---------- Poprzedni post o 20:29 ----------
Jeszcze wynik wczorajszej zabawy w fornirowanie - tym razem naturalny dąb - bardzo kruchy i trudny w obróbce:
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJeszcze wynik wczorajszej zabawy w fornirowanie - tym razem naturalny dąb - bardzo kruchy i trudny w obróbceDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Eclipse Zobacz postaJa takiej ladnej obudowy nie pokaze :biggrin: zostalo mi tylko lakierowanie kolumn - ale cos tam juz gra
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaco to będzie za zestaw?
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaLuSzTi Co tam za maszyna u Ciebie stoi? Jakaś prasa czy co to ?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj