Ale denerwują mnie te nowe alu kopułki stx`a (to jak grają) słuchał ktoś już ich ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaAle denerwują mnie te nowe alu kopułki stx`a
No i masz już dobrą zwrotkę do nich?
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA jakiej muzyki słuchasz?
No i masz już dobrą zwrotkę do nich?
Dobrą i nie dobrą, testową na razie na pewno nie ostateczną... chciałem uciąć przy 2kHz 3rz. ale drażni mnie, wyżej filtrowana jest już trochę lepiej. Właśnie coś mi się nie podoba w tej kopułce (ogólnie) ale nie wiem co, nie mam zdania jeszcze :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta2kHz 3rz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postamellowman, nie przesadziłeś z taperem? Ile tam jest? 6sd:0,5sd?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Janekzet Zobacz postaMoje klony Contriv.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaMocny taper, testowałeś to, czy wnioskujesz dobre zejście na podstawie hornrespa?
Skomentuj
-
Paweł S. - nadal? Przy takich obudowach to nawet całkiem szybko, szczególnie , że czas mam tylko w niedziele i święta. Gdybyś widział kolumny na żywo to pewnie by ci się spodobały - naprawdę robią wrażenie na bardzo rozmaitych ludziach ( potęga ale pełna gracji ). Głośniki to Seasy , Scany i Morele. Waga jednej obudowy to 62kg. Teraz naprawdę trudny problem przed Lusztim, ale wierzę w niego.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Janekzet Zobacz postaGdybyś widział kolumny na żywo to pewnie by ci się spodobały - naprawdę robią wrażenie na bardzo rozmaitych ludziach
Zamieszczone przez Janekzet Zobacz postaWaga jednej obudowy to 62kg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postarozumiem ze lakier? nie chcialbym tego fornirowac
kładziesz na ofornirowanej sciance i nie rzeba dociskcJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postagałki powinienes zostawić w surowym aluminium
teraz to troche wyglada jakby do wiadra z farba wpadł
Skomentuj
Skomentuj