Zamieszczone przez taz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Atmega16 + PGA2320 + LCD 2x8 znakow na hd44780 + 2 enkodery obrotowe do regulacji głośności i wyboru źródła sygnału. Przekaźniki są sterowane bezpośrednio bez użycia port expandera. Jest tez wejście na sygnal z odbiornika podczerwieni, ale ta funkcjonalność zostaje na koniec jak zostanie wolne miejsce w pamięci atmegi.Last edited by taz; 03.01.2014, 18:01.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Podepnij jedno z wyjść enkodera pod przerwanie zewnętrzne, w obu enkoderach. IR także na przerwanie choć przez pooling jak się uprzeć też przejdzie :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNo, to jest akurat oczywiste jeśli nie chcesz gubić kroków :PAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Teoretycznie tak, w praktyce mogę się założyć, że przy szybkich obrotach zgubisz tym bardziej, jak będziesz miał inne czynności obliczeniowe do wykonania.
Impulsatory mogą być kapryśne, osobiście używam zwykłych co generują na pinach kody 01 i 10 na przemian w jednym kierunku a w drugim 00 i 11.Last edited by .3lite; 03.01.2014, 18:19.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaWolalbym uzyc dobrej jakosci drobna alu siatke, lub wykonac na cnc cos bardziej gustownego i funkcjonalnego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaCzekam na propozycje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie żartuj
Żadna badziewna siatka z paczek estradowych niedorowna ładnie, z pomysłem wylaserowanej customowej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaNo to własnie co wyciać ?? Ja postawiłem na logo wykonawcy głośnika...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaWiesz ile razy przechodzilem na czerwonym swietle i nic mi sie nie stalo? Nawet mandatu nie dostalem! Mialem farta
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaalbo wiem! trzeba zmienic glosnik na Accutona i problem zalatwiony
Ale tonsil by sie lepiej sprawdziłJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj