_NATAN_5064 a ja widzę małego babola :) Zaznaczyłem Ci o jedną warstwę za dużo. Zauważ że zworki pod transoptorem są na spodniej warstwie i tam też powinna być warstwa opisowa dla nich.
qrwa
A mnie gotowa kolumna przygotowana pod malowanie spadła z palety. W jej pobliżu był mur. :mad:
Tylko pod górkę.
Zawsze coś. A to problemy z CNC, z proszkowym pomalowaniem nierdzewki, a to trudność z nagwintowaniem kwasówki,
a to trudności z "wyprostowaniem" skóry licowej, teraz to.
Na szczęście doszedłem do tego jak zrobić wysoki połysk na lustro. Tylko co z tego ja nie ma co malować :(.
_NATAN_5064 a ja widzę małego babola :) Zaznaczyłem Ci o jedną warstwę za dużo. Zauważ że zworki pod transoptorem są na spodniej warstwie i tam też powinna być warstwa opisowa dla nich.
no faktycznie masz racje. Prawdę mówiąc nie zwróciłem uwagi nawet na to
Wieniu wystarczyło obrócić kolumnę o 90* , na drugi raz będziesz już wiedział
a ja kompletnie nie wiem co to jest, na jednym foto widzę książkę m.in "miniaturowe lotnictwo" ale to pewnie tak dla zmyłki tylko. :razz: Te złote to jakieś silniki krokowe ?
Co to raven ?
Co za monitorek z tyłu ? Tannoy - dobrze widzę ? :)
A czym pomalowałeś tą stronę z opisem jakiś lakier bezbarwny ??
ja do cynowania użyłem pasty lutowniczej do rurek miedzianych i całkiem fajnie wyszło za drugim podejściem:) kupiłem też farbki porcelanowe i dziś myślę jak wstanę to coś z soldermaska pokombinuję
Skomentuj