Zamieszczone przez Marios
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPracy z tym duzo, a nie ma pewnosci czy sie oplaci.
Skomentuj
-
Binganta zazdrość dręczy :-) żartuję oczywiście.
Nie wyobrażam sobie nie okleić tego hdfem czy czymś takim, to jedna z konsekwencji tej techniki ( druga to roboty kupa, trzecia to że jest sporo drożej...). Ale jest to do opanowania chyba.
W pewnym sensie faktycznie to sztuka dla sztuki, Pogromca dobrze prawi. Te elementy powinny być sporo większe, ale prawdę mówiąc nawet 15 centymetrów byłyby zbyt małe w porównaniu z długością fali niskotonowej, prawda? Główny cel to był kształt tyłu, myślę że mam dość ciekawy pomysł na ucieczkę od zwykłej prostokątnej skrzyni. Te fale i zęby powstały przy okazji po prostu. A co do wyglądu to już kobieta mi powiedziała, że boki powinny być przezroczyste, żeby to było widać :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomekk85 Zobacz postajak pierwsze wrażenia odsłuchowe?
no właśnie, pewnie zostanę przy ciemnym froncie, a reszta fornir orzech albo coś podobnego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez K0Mii Zobacz postakawał dobrej roboty raven-a, głośniki jeszcze się nie wygrzały, a już jest lepiej jak dobrze :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez K0Mii Zobacz postakolumny już grają, teraz mam dylemat jak je wykończyć chciałbym jakiś jasny fornir tylko nie wiem jaki. musi dobrze komponować się z srebrnymi membranami. jak macie jakieś sugestie, to śmiałoJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPrzykręć ten bas inaczej, będzie się lepiej komponował z wkrętami od FW i TW.
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaJak jest z basem ? W jakim pomieszczeniu odsłuchujesz ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez K0Mii Zobacz postateraz mam dylemat jak je wykończyć chciałbym jakiś jasny fornir tylko nie wiem jaki. musi dobrze komponować się z srebrnymi membranami.
Ktoś widział ten fornir na żywo jak wygląda ? Dosyć naturalnie czy sztucznie ?Last edited by ir0nhide; 15.02.2015, 23:02.
Skomentuj
Skomentuj