Pierwszy montaż kolumny z pomocą lamelownicy uważam za nie udany. Problem z ustawieniem właściwej wysokości i luzy na prowadnicy, cudem zdarzyłem poskładać zanim klej wysechł... chciało się tanim kosztem sprawdzić no to sprawdziłem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJak masz holma to kup kilka podstawowych elementow i trenuj na żywym organizmie
Prościej sie nie da
Skomentuj
-
_NATAN_5064 zmień sobie obudowę mostka na kwadratową B-DIL. Te małe mostki i tak mają mały prąd. Zniknie Ci ta plątanina ścieżek i będziesz mógł zrobić szerszą masę aż od samego gniazda. Ścieżka przy C7 tak ma wisieć? :) Powalcz żeby masa między R12 i R13 była szersza.Last edited by taz; 10.01.2015, 21:46.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaPowiem że aż cieszy taki widok, powoli się zbroimy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaNatan, a w tym ekłalizerze nie masz potków zbyt blisko siebie? Jakiej średnicy gałki tam dasz? Będzie widoczna jakaś skala? Ja ten układ też projektowałem, ale dałem tylko 6 potków, bodajże co 25mm. Do suba?
Tak do suba. Ja to robię jako taki eksperyment, sprawdził Ci sie ten equalizer ? jak wrażenia?
taz ; Faktycznie ten mostek ma bardziej praktyczną obudowę, masa grubsza dziękiLast edited by _NATAN_5064; 11.01.2015, 13:29.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kondrax Zobacz posta
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaMoże warto o oplocie nylonowym pomyśleć? Fajnie kable wtedy wyglądają :)
Skomentuj
-
UWAGI MODERATORALamelownice i kołki przeniosłem do odpowiedniego tematu.
http://diyaudio.pl/showthread.php/90...l-box-offtopic
Skomentuj
Skomentuj