hmm
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Holgin Zobacz postaSkarbonka?
Moja bratanica za kilka dni ma roczek, postanowiłem olać zabawki i zrobić coś własnoręcznie.
Nie będzie się mogła tym pobawić, ale za to za rok czy dwa (a może i więcej), będzie można kupić za tą uzbieraną kasę coś porządnego.
Skarbonka ma 16x16x16cm, obliczyłem że jak by wrzucać tylko piątki, to przy pełnej skarbonce (jak by się ładnie ułożyły), będzie 4.800zł :thumbsup:
Wtedy dopiero będzie warto tą skarbonkę rozwalić... bo to przecież drogie rzeczy są :flapper:
Skomentuj
-
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Osmo jest fajne ale jedna warstwa to troche za mało. Przy drugiej jest juz bajka :)
Ale pomysł ze skarbonka fajny. Ale dziura za duża. Nożem wyjmiesz monety. Powinienes zrobić pasowaną na styk :)Last edited by Przemcio; 13.05.2015, 18:16.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Przemcio Zobacz postaAle dziura za duża. Nożem wyjmiesz monety. Powinienes zrobić pasowaną na styk
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Holgin Zobacz postaSkarbonka?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaMyślałem, że urna na drugą turę wyborów... :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJedna warstwa Osmo daje piekna, gladka i matowa powierzchnie. Dopiero druga nada jakis polysk jak ktos lubi, ale bez dobrego wtarcia i polerki, to nie bedzie ladnie.
Czy w dotyku po woskowaniu macie gładką powierzchnię czy czuć słoje?
Skomentuj
-
Matu nie uzywam, polmat Osmo 3032, ale nie sadze zeby to mialo jakies znaczenie, przy polerowaniu trzeba tylko uwazac zeby nie przegrzac wosku. Oczywiscie poleruje tylko mechanicznie. Recznie to nie polerowanie...
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCzy w dotyku po woskowaniu macie gładką powierzchnię czy czuć słoje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaOczywiscie poleruje tylko mechanicznie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaMimośrodem ? jaką nakładką dokładnie ?
Co do nakladek to nie kupuje gotowych, mam arkusze filcu 4mm, ktore docinam i nimi poleruje. Tak samo zgabka do wcierania. Docinam sobie na wymiar i mocuje do filcu. Kupowanie do kazdego olejowania nowego padu z gabki i filcu to wyrzucanie kasy w bloto.
Skomentuj
Skomentuj