Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mariano, to do wilsona bedzie?

Skomentuj

Skąd taki wybór przetworników? Woofer ze zdjęcia masz jeden i będzie użyty w subie?
      Last edited by dolphin123; 16.06.2015, 12:07.

Skomentuj

Będzie kino.
        2way Yoshiego + sub.

Skomentuj

Wszystko jasne.
          http://diyaudio.pl/showthread.php/25...182#post451182

Skomentuj

Lautsprecher Mivoc AMW 104 - przyjechał
            Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
            Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Cos sie robi....

Skomentuj

Dziesiątki poświęconych godzin, z przygodami, ale było warto. Pozostało przykrecić pokrywy :)

Skomentuj

Wow. Wygląda na bardzo solidną robotę i cieszy oko.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaczor189 Zobacz posta
                    Dziesiątki poświęconych godzin, z przygodami, ale było warto. Pozostało przykrecić pokrywy

Ładny mebelek :)... ale ja bym napis dał oryginalny

Skomentuj

Oryginał to nie jest, plus zastrzeżona nazwa i modushop nie chciał wykonać :)

Skomentuj

Jak cenowo wyszło w modu za CNC + chyba anoda? Brałeś w modushop.pl czy modushop.biz?
                        http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Kurcze, to chyba najlepiej wg mnie wyglądający wzmacniacz na tym forum... Szacun.

Skomentuj

Bardzo ładny :)
                            Wielkie gratulacje za robotę

ale najładniejsza to była lampa od jg
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
                              Jak cenowo wyszło w modu za CNC + chyba anoda? Brałeś w modushop.pl czy modushop.biz?

Kupowałem w modushop.pl i bardzo polecam, super kontakt, fajne rabaty i co najważniejsze bardzo dobrze wykonana robotą. Za obudowę ( Pesante dissipante 04/300N - panel 10mm - czarny [1NPD04300N] ), obróbkę frontu oraz tyłu, gniazda, wskaźniki oraz przycisk dałem 1580zl. Nie jest to tania zabawka :)
                              Last edited by kaczor189; 19.06.2015, 10:14.

Skomentuj

Aż takie super rabaty nie są. A już w ogóle porównując do modushop.biz. Dużo taniej tam kupić i obrobić niż w PL. Porównaj sobie ceny blachy górnej, ceny CNC, ceny anody. Nie ma co porównywać.
                                http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Ja nie chcę nic mówić, ale kolega się na kimś chyba wzorował :):flapper:

DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ladne te wzmaki, szczegolnie w srodku. Szkoda jednak, ze mimo wlozonej ogromnej pracy, wyglada to na samorobke i do oryginalu to dalej daleko :(

W amatorskich warunkach, chyba zdecydowanie trudniej zrobic ladny wzmacniacz niz ladne kolumny.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta

W amatorskich warunkach, chyba zdecydowanie trudniej zrobic ladny wzmacniacz niz ladne kolumny.
                                      :) Poczekaj trochę

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                                        :) Poczekaj trochę
                                        Na co?

Skomentuj

Wzmacniacz mimo wszystko nie sluzy do ogladania w srodku, wiec troche to sztuka dla sztuki dazyc do udawania fabrycznych topowych konstrukcji od wewnatrz.

p.s. to apropo wypowiedzi Pogromcy :-P a wzmacniacz zrobiony bardzo fajnie kolego Kaczor:-) Ostatnio wrzucilem zamiast muses 8820 op275 i duzo bardziej mi sie podoba brzmienie.
                                          Last edited by Adam_85; 19.06.2015, 19:03.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X