Mariano, to do wilsona bedzie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Skąd taki wybór przetworników? Woofer ze zdjęcia masz jeden i będzie użyty w subie?Last edited by dolphin123; 16.06.2015, 12:07.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaczor189 Zobacz postaDziesiątki poświęconych godzin, z przygodami, ale było warto. Pozostało przykrecić pokrywy
Ładny mebelek :)... ale ja bym napis dał oryginalny
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaJak cenowo wyszło w modu za CNC + chyba anoda? Brałeś w modushop.pl czy modushop.biz?
Kupowałem w modushop.pl i bardzo polecam, super kontakt, fajne rabaty i co najważniejsze bardzo dobrze wykonana robotą. Za obudowę ( Pesante dissipante 04/300N - panel 10mm - czarny [1NPD04300N] ), obróbkę frontu oraz tyłu, gniazda, wskaźniki oraz przycisk dałem 1580zl. Nie jest to tania zabawka :)
Last edited by kaczor189; 19.06.2015, 10:14.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
W amatorskich warunkach, chyba zdecydowanie trudniej zrobic ladny wzmacniacz niz ladne kolumny.
Skomentuj
-
Wzmacniacz mimo wszystko nie sluzy do ogladania w srodku, wiec troche to sztuka dla sztuki dazyc do udawania fabrycznych topowych konstrukcji od wewnatrz.
p.s. to apropo wypowiedzi Pogromcy :-P a wzmacniacz zrobiony bardzo fajnie kolego Kaczor:-) Ostatnio wrzucilem zamiast muses 8820 op275 i duzo bardziej mi sie podoba brzmienie.Last edited by Adam_85; 19.06.2015, 19:03.
Skomentuj
Skomentuj