ale nie chodzi tu o 2 szt :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Tak w szkole jakiejs powinno byc najtaniej, ja np u mnie w szkole toczylem sobie kolce bylo tego ok 20 szt i tylko material swoj musialem miec, i zaleznie od natloku pracy jak by nie bylo nic do roboty to moglbym nawalac cale 6 h :mrgreen: ale teraz nic nie zdzialam bo czekam dopiero na kolejke na dziale tokarek :cry:
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szparaPatrząc na ustawienie wzmacniacza domniemam, że kolega jest zwolennikiem dużej ilości basu
Zamieszczone przez krzyhoo9ja nie wiem ale mi za cholery nie wychodzi łączenie forniru a u Pawła wygląda to super
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szparaPatrząc na ustawienie wzmacniacza domniemam, że kolega jest zwolennikiem dużej ilości basu :razz:
Zamieszczone przez Pawel S.lobo14, ała... co ty zrobiles temu glosnikowi ze on taki porysowany jest?? :|
Poza tym to jest skręcone prowizorycznie ponieważ czekam na części do zwrotek i imbusy :mrgreen:
Frezy już poprawione uszczelką pod okna :wink:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.El_liero, teraz to juz inna bajka
[ Dodano: 2007-11-02, 01:28 ]
Zamieszczone przez krzyhoo9El_liero, jakie głośniki tam pakujesz :?:
Już był testy Stereo... 100% satysfakcji
Więcej szczegółów za niedługo jak skończę.
Skomentuj
-
pod kopułke powinno sie robic frezy, ogolnie tez co sie komu podoba. nie lubie jak kosz jest na wierzchu:)
http://picasaweb.google.pl/miqolaj/ObudowaPre
tutaj forki z budowy budy na preampa; koncowy efekt; balagan w pokoju; gwintowanie radiatorow do syma; aleph... :)
Skomentuj
-
krzyhoo9, te skrzynki lezaly u mnie od dosc dlugiego czasu i wykonalem w nich otwory jeszcze zanim dorwalem frezarke...
frezy bede robil tylko pod tunel bo te z polinka wymagaja idealnego otworu. jutro pokaze jak latwo mozna "poprawic" otwory
gdybym chcial to bym tez zrobil frezy pod glosniki ale kolumny ida na handel (kupiec juz czeka) wiec niebede sie bawil
Skomentuj
Skomentuj