Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ale nie chodzi tu o 2 szt :)

Skomentuj

aaa to co innego. ile sztuk i jaki projekt?? macie juz jakies konkretne wyceny??
      bo moze w jakiejs szkole tanio wytocza :lol:

Skomentuj

Tak w szkole jakiejs powinno byc najtaniej, ja np u mnie w szkole toczylem sobie kolce bylo tego ok 20 szt i tylko material swoj musialem miec, i zaleznie od natloku pracy jak by nie bylo nic do roboty to moglbym nawalac cale 6 h :mrgreen: ale teraz nic nie zdzialam bo czekam dopiero na kolejke na dziale tokarek :cry:
        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Standardzik Tesla i sc10 . Brakuje mi jeszcze zwrotnicy i muszę coś pokombinować z tymi za głębokimi frezami :cry:

Skomentuj

Fota sprzed 1 miesiąca:

Teraz kończę fornirować jedną sztukę.

Skomentuj

lobo14, ała... co ty zrobiles temu glosnikowi ze on taki porysowany jest?? :|
              El_liero, teraz to juz inna bajka

Skomentuj

Patrząc na ustawienie wzmacniacza domniemam, że kolega jest zwolennikiem dużej ilości basu :razz:

Skomentuj

i te śruby... paskudztwo.
                  El_liero, jakie głośniki tam pakujesz :?:

ja nie wiem ale mi za cholery nie wychodzi łączenie forniru a u Pawła wygląda to super

Skomentuj

Zamieszczone przez szpara
                    Patrząc na ustawienie wzmacniacza domniemam, że kolega jest zwolennikiem dużej ilości basu
                    jak zrobi lepszy sprzet to nauczy sie sluchac "plasko" :P

Zamieszczone przez krzyhoo9
                    ja nie wiem ale mi za cholery nie wychodzi łączenie forniru a u Pawła wygląda to super
                    na tym fornirze faktycznie niewidac tego za bardzo. zrobie probki na innym fornirze czy tez tak wyjdzie...

Skomentuj

Zamieszczone przez lobo14
                      ...muszę coś pokombinować z tymi za głębokimi frezami :cry:
                      Bosze,nastepny :lol: jak by byly za plytkie to moglbys sie martwic...no a tak,nierozumiem :neutral:

Skomentuj

no wlasnie. przeciez mozesz sobie porobic podkladki z kartonu lub dac uszczelke
                        mozliwosci jest sporo

Skomentuj

Zamieszczone przez szpara
                          Patrząc na ustawienie wzmacniacza domniemam, że kolega jest zwolennikiem dużej ilości basu :razz:
                          no fakt lubię dużo basu hehe
                          Zamieszczone przez Pawel S.
                          lobo14, ała... co ty zrobiles temu glosnikowi ze on taki porysowany jest?? :|
                          w sumie to dobrze że jeszcze działa bo to wynik sprzątania matki w garażu :evil:
                          Poza tym to jest skręcone prowizorycznie ponieważ czekam na części do zwrotek i imbusy :mrgreen:
                          Frezy już poprawione uszczelką pod okna :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            El_liero, teraz to juz inna bajka
                            Przebudowałem te wcześniejsze :mrgreen:

[ Dodano: 2007-11-02, 01:28 ]
                            Zamieszczone przez krzyhoo9
                            El_liero, jakie głośniki tam pakujesz :?:
                            GDN25/80 GDM16/80 XT19

Już był testy Stereo... 100% satysfakcji

Więcej szczegółów za niedługo jak skończę.

Skomentuj

Nie wiedzieć czemu ale jakoś nie przepadam za zatapianiem głośników w obudowach przez frezowanie itp... :-) Moje tonsile bardzo mi się podobają a w sumie wystają nad front chyba ze 3mm to chyba było by bez sensu robić frezy... a ro noł

Skomentuj

pod kopułke powinno sie robic frezy, ogolnie tez co sie komu podoba. nie lubie jak kosz jest na wierzchu:)

http://picasaweb.google.pl/miqolaj/ObudowaPre

tutaj forki z budowy budy na preampa; koncowy efekt; balagan w pokoju; gwintowanie radiatorow do syma; aleph... :)

Skomentuj

mIKI, Widzę dzieło jakiegoś szalonego konstruktora :-)

Skomentuj

najnowsza zabawka deker'a :mrgreen:

glosnik ma naprawde ogromny magnes jak na 18cm...

[ Dodano: 2007-11-05, 16:36 ]

no i skonczylem lakierowac monitorki. jutro trzeba bedzie frezy zrobic i zmontowac wszystko. jedynie mam problemy z dostaniem terminali...

Skomentuj

chwila... najpierw robisz otwory a dopiero potem frezy :?: jak :?:

Skomentuj

krzyhoo9, te skrzynki lezaly u mnie od dosc dlugiego czasu i wykonalem w nich otwory jeszcze zanim dorwalem frezarke...
                                        frezy bede robil tylko pod tunel bo te z polinka wymagaja idealnego otworu. jutro pokaze jak latwo mozna "poprawic" otwory

gdybym chcial to bym tez zrobil frezy pod glosniki ale kolumny ida na handel (kupiec juz czeka) wiec niebede sie bawil

Skomentuj

czekam z niecierpliwością

Skomentuj

Czaruję...
                                          X