Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mIKI
    Obrazek

Obrazek

ciiicho sza
    nice :mrgreen: Też bym takie chciał :razz: Jak grają??

Skomentuj

:mrgreen:
      bardziej mi tam pasuje "skora" na froncie ale i tak jest elegancko

Skomentuj

ekstra :mrgreen: tylko szkoda ze klocki :P mogles sie bardziej postarac :P

Skomentuj

Ja planuje zrobic zaokrąglone boki, metodą tego nażynania (?) piłą, tylko właśnie jaka to jest? Bo szukałem na allegro i są tam takie z regulowaną wysokością wżynania Ale minimalna 5,5cm :|

miki - supcio

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
            tylko właśnie jaka to jest? Bo szukałem na allegro i są tam takie z regulowaną wysokością wżynania Ale minimalna 5,5cm
            pokaz jaka to ale w TOOL BOXie

Skomentuj

mIKI, przepiękne, cudny fornirek no i ten jasny front. Bardzo, ale to baaardzo stylowo.
              Masz już kolce? Jak rozwiążesz "problem" z pochyleniem pod kątem?

Skomentuj

Preamp z wyżej zrobiony, uruchomiony, posłuchany i do klienta odesłany :) Przyznam, że świetnie zagrał z symasymem.

A teraz coś większego...

Hmm... mrrrr ;]

Achtung!! Haj woltydżżż !!

No i coś dla miłośników ciepełka :) Ależ one ślicznie świecą...

Zaczynam lubić lampki ;]

Skomentuj

Na tych fotkach widać kompletny wzmacniacz lampowy :| ??

Kiedyś, gdy widziałem jakiś schemat lampiaka to za głowe się chwyciłem ile tam elementów, a tu pare sporych kondków + lampy :P

Skomentuj

przemo-lukas, dzieki dzieki ponawiam zaproszenie do siebie)
                    co do pochylenia - miej wiecej bedzie to tak

Skomentuj

cudny90, brakuje jeszcze lamp mocy (6C33C), trafa głośnikowego, dławika w zasilaniu lamp mocy :)

Skomentuj

mIKI mów szybko jak gra ta kopułka i średniotonowy bo myślę nad zastosowaniem ich w kolumnach 2-drożnych.

A kolumny bardzo fajne :smile: Usher na tych głośnikach robi swoje i sprzedaje za 13kzł.

Skomentuj

Barthez, wszyscy je zachwalaja - smialo kupuj

Skomentuj

Witam. Mam w planach zbudowanie podłogówek i czy takie połączenie będzie ok
                            w170s+AUDAX TM 025F1. Czy może da sie czymś innym zastąpić audaxa (tańszym) bo mam już zwrotnice pod te głośniki.link do audaxa:http://www.allegro.pl/item303334622_...1_okazja_.html

Skomentuj

jezeli masz gotowa zwrotnice pod te konkretne glosniki to bierz audaxa
                              w tej cenie masz tylko sc10n a tanszy to STX PJ a do takiego zestawu niema zwrotnicy

Skomentuj

Barthez, smialo mozesz brac, srednica jest piekna ale nie mozesz przesadzic z objetoscia, polecam welne owcza bo roznica jest diametralna oczywiscie na plus
                                a jak gra... kurde nie zebym zachwalal swoje... ale poziom conajmiej skanspikow revelatorow reprezentuja. bezposrednio porownywalem... a niektore aspekty sa nawet lepsze zapraszam na odsluch
                                a na dowod ze mowie prawde jest to ze poki co nie chce ich sprzedawac;]

Skomentuj

Co do wooferka z tego 3-way to przekonałem sie na własnej skórze...ślicznie gra, jeżeli reszta zestawu gra na tak samo wysokim poziomie to można spokojnie sie w to pchać :)

Skomentuj

cudny90, specjalnie dla Ciebie - to już całość :)

Skomentuj

esh0, ile Cię to kosztowało? Jaką to ma moc?

No bardzo ładnie

Skomentuj

Około 1500zł. 14W :) Trochę mało jednak... Narazie walczę z brumem :]

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                                          Około 1500zł
                                          :shock: co tam az tyle kosztuje? lampy?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X