Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kilka warstw podkladu i na to czarny polysk.. bezbarwnego juz niedawalem na koniec, mysle ze dam w totemach

Skomentuj

Zostało mi trochę forniru więc znajomemu okleiłem kolumny. Przy okazji wypróbowałem lakier V33.

Skomentuj

ale tu czerwono.... :twisted:

Barthez, to jest alphard? czy co? bo kopoka to widze ze tandetna - wymien przynajmniej na PJ :P

Skomentuj

Hehe tutaj tak to wyglądalo :grin: narazie bez wykonczenia bo jeszcze niewyciąłem otwórów :smile:

P.s tutaj gdzie wiertarka będzie głośnik :cool:

[ Dodano: 2008-05-18, 20:23 ]
          I jeszcze jedna fotka nieweszla :lol:
          Załączone pliki

Skomentuj

Pawel S. kopułka to tez Alphard. Kolumny były składane jakieś 3 lata temu, ale dopiero teraz doczekały się wykończenia. Można by wymienić na PJ ale gość jest zadowolony więc nie ma chyba sensu w nich grzebać.
            Swoją drogą wczoraj na Tuning Show w Krakowie widziałem te WH651H81 wsadzone w drzwi Toyoty Supry. Z tyłu były jakieś 10" też Alpharda. Nie wiecie może czy to jest ich demo car?

Skomentuj

Zamieszczone przez Barthez
              w Krakowie widziałem te WH651H81 wsadzone w drzwi Toyoty Supry. Z tyłu były jakieś 10" też Alpharda. Nie wiecie może czy to jest ich demo car?
              http://www.alphard.pl/demo_car
              ta toyota?
              dwa pozostale democary tj. wartburg i ten bialas to dzielo mojego sasiada :lol: tyle ze tylko wartburg jest jego. Na szczescie juz zaprzestal zapuszczac te yakuzy...

Skomentuj

ano ta sama :wink: o ile toyota i głośniki w jej drzwiach prezentowały sie ok to yakuzy czy jak im tam, wyglądały bardzo tandetnie.

Skomentuj

ale wiocha :|
                  niepozwolilbym popsuc tak samochodu :???:

Skomentuj

:evil: Tymbardziej WARTBURGA! :evil:

Skomentuj

Barthez, nie pomyslalem, mogliśmy się zgadać, bo też byłem. Było kilka fajnych nagłośnień. Tylko nie byłem na oficjalnych częściach cześciach pokazy CarAudio, w sobotę byłem na XVIII biegu samorządowym, i bylem tam ok 15, a potem była impreza i rano w niedziele nie moglem sie zwlec i bylem dopiero na 12 =/ Dobiły mnie ceny biletów, ale to taki offtop :wink:

Skomentuj

Na konkursie związanym z car audio też nie byłem. Za to widziałem zawody na najgłośniejszy wydech. Ale amatorka. Koleś robił pomiary z odległości kilku centymetrów. W sumie nawet nie wiem czy dobrze miał ten miernik ustawiony bo na słuch to inny samochód powinien wygrać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Barthez
                          a słuch to inny samochód powinien wygrać.
                          Wlasnie na sluch, pewnie masz na mysli ta astre kombi jednak sie mylisz, tak jak ktos pisal juz ze 130 db basu to mozna normalnie rozmawiac a wez posluychaj choc 100db wysokich tu jest to samo subiektywne odczucie glosnosci.
                          Bylem to wiem Spod olsztyna jechalismy polowka 1,0 ale jazda tak w ogole to te instalacje ca srednio mi sie widzialy, przody jakiez heliksy i inne tam a z tylu to jakis buszmen albo alpierd, no byly clarionki jakies infinity ale mialem nadzieje ze zobacze jakis samochod do sluchania muzy a nei tylko napier...
                          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

przestancie gadac o aucie tylko dawajcie to co sie nalezy, konstrukcje ! :)

Skomentuj

troche sie przerazilem :mrgreen:
                              niewiem czy cala zwrotnice zmieszcze na formacie A4... :roll:

Skomentuj

do czego Ci 100uF ? :P

Skomentuj

3way i już wiadomo ocb ;]

Skomentuj

a no przeciez :)

Skomentuj

Do czego to :?: Czyżby to o czym myślę

Skomentuj

Tak, do:
                                        MDS 08 + MDS 05 + DX25 :grin:

Skomentuj

O tym mywłasnie myślałem, a skąd wiedziałęś?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X