kilka warstw podkladu i na to czarny polysk.. bezbarwnego juz niedawalem na koniec, mysle ze dam w totemach
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Pawel S. kopułka to tez Alphard. Kolumny były składane jakieś 3 lata temu, ale dopiero teraz doczekały się wykończenia. Można by wymienić na PJ ale gość jest zadowolony więc nie ma chyba sensu w nich grzebać.
Swoją drogą wczoraj na Tuning Show w Krakowie widziałem te WH651H81 wsadzone w drzwi Toyoty Supry. Z tyłu były jakieś 10" też Alpharda. Nie wiecie może czy to jest ich demo car?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Barthezw Krakowie widziałem te WH651H81 wsadzone w drzwi Toyoty Supry. Z tyłu były jakieś 10" też Alpharda. Nie wiecie może czy to jest ich demo car?
ta toyota?
dwa pozostale democary tj. wartburg i ten bialas to dzielo mojego sasiada :lol: tyle ze tylko wartburg jest jego. Na szczescie juz zaprzestal zapuszczac te yakuzy...
Skomentuj
-
Barthez, nie pomyslalem, mogliśmy się zgadać, bo też byłem. Było kilka fajnych nagłośnień. Tylko nie byłem na oficjalnych częściach cześciach pokazy CarAudio, w sobotę byłem na XVIII biegu samorządowym, i bylem tam ok 15, a potem była impreza i rano w niedziele nie moglem sie zwlec i bylem dopiero na 12 =/ Dobiły mnie ceny biletów, ale to taki offtop :wink:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bartheza słuch to inny samochód powinien wygrać.
Bylem to wiemSpod olsztyna jechalismy polowka 1,0 ale jazda
tak w ogole to te instalacje ca srednio mi sie widzialy, przody jakiez heliksy i inne tam a z tylu to jakis buszmen albo alpierd, no byly clarionki jakies infinity ale mialem nadzieje ze zobacze jakis samochod do sluchania muzy a nei tylko napier...
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
Skomentuj