Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i troche inne ale tez DIY;D

Skomentuj

co to ***** do **** jest ? :shock:
      wygląda ochydnie.

heehehheeheh

Skomentuj

Nie na temat...
        Wątróbka ? :)

Skomentuj

hehehe dobre dobre)

to jest watroba rozcieta i pozszywana)

Skomentuj

Jeszcze napisz czym ją napędzasz...

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
              to jest watroba rozcieta i pozszywana)
              z czasem sie domyslilem ze cwiczyles szycie... a kto ja terz zje z nicmi? :>

Zamieszczone przez jamess8
              Jeszcze napisz czym ją napędzasz...
              pewnie etanolem :mrgreen:

Skomentuj

mIKI, Zajefajne Ci te obudowy wychodzą... Kiedy otwierasz produkcję? A..... i gdzie jest przewidziany "front"? Rozumiec że na dłuższej ściance?

Skomentuj

A to i ja się pochwale. Moje najnowsze kolumienki po fornirowaniu :grin:

Skomentuj

Ja tam widzę jedną kolumne :P

Chyba zapomniałeś jej rozciąć na pół, bo za dużo dziur masz :lol: :lol:

A tak na serio, poco tyle? I tak dziwnie ułożone ...

Skomentuj

jak to po co... gdw+gdm na górę, a na boku woofer

Skomentuj

krzyhoo9, podjakie to glosniki? bo jezeli GDM to juz mowie ze masz skopane wszystko ;]
                        przeciez zeby dac niskotonowca z boku to trzeba go nisko ciac

Skomentuj

powiedziałem to co "widzę" bo gdzieś już widziałem takie projekty

Skomentuj

Fajna konstruckja może z tego być ale niestety Pawel S. ma rację... Będziesz musiał wcisnąć na przód jakiegoś GDN`a.

Skomentuj

Spokojnie druga kolumna też jest :wink: Proszę nie besztać za dobór głośników bo kolumny nie są dla mnie. Gość chce mieć głośno i takie tam, a zarazem ma to być jak najtańsza konstrukcja dlatego będzie wyglądać tak jak będzie. Nisko i wysokotonówki już miał więc mi je dał. Ja miałem dokupić średniaka i z tego coś sklepać. Wysoki to Heco coś tam, średni ARX 150, a niski.... niski ma 20 cm i tyle mi o nim wiadomo :razz:

Skomentuj

Widzę, że te głośniki nawet tego forniru nie są warte

Skomentuj

Jak to sie mówi: klient nasz pan :wink:

Skomentuj

krzyhoo9, sorki - pomylilem ciebie z Barthez...

Barthez, tylko niezapomnij odpowiednio skasowac :P za zrobienie czegos takiego to bym sporo wolal. za cos dobrego juz nie...

Skomentuj

Paweł S. odebrałem dziś zwrotki :-) WOW!! Właśnie montuje.

[ Dodano: 2008-03-29, 18:12 ]
                                      Po podłączeniu tych zwrotnic odniosłem wrażenie że przypadkiem podłączyłem jakiś subwoofer do zestawu :-)

Skomentuj

ciesze sie bardzo ze sie podoba
                                        ale podziekowania sie tez naleza borysowi

Skomentuj

O borysie pamiętam :-). Jego koncepcja zwrotnicy rzeczywiście jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Nie myśli się o regulacjach i takich tam pierdołach. Basu nie brakuje dźwiek jest zrównoważony wszystko jest jak trzeba.

A co do kepów to się tak zastanawiam jak to możliwe że te maluchy robia mi taką rozpierduchę w domu. Porównuje to do mojego zestawu na tonsilach 16/50 tylko że jeszcze z sph250CTC w subie. :-) Masaż bebechów już przy 30W z unitry :-) Jestem zadowolony nie w 100% ale w 200 bo ten zestaw przebił dwukrotnie moje oczekiwania.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X