Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zobacz i przeczytaj watek o nim i wtedy dopiero sie prosze wypowiedz:P

Skomentuj

Ja też robie następnego subka :grin:

Fajny nie? :cool: Tyle że niewykończony jeszcze szpachlex jeszcze raz musze dać :smile:

[ Dodano: 2008-04-26, 14:17 ]
      Tanner ile będzie miała litrów buda pod mds :smile: ?
      Załączone pliki

Skomentuj

Eeee... rozumiem że ten otwór na głośnik będzie z boku... wygląda ciekawie ale nie w moim guście no ale zawsze coś nowego na forum :wink:

Skomentuj

Tak będzie na przedniej ściance :smile: Jaki głośniczek do tego kupić?Musi być o średnicy 14cm :smile:

Skomentuj

Imo nie pasuje ten zaokrąglony front, do reszty, czyli kwadraciaka

Skomentuj

moj nowy pre lampowy ogolnie skonczylem teraz czas na ladna obudowe:>
              i nowy nabytek - cdp 991 (calkiem calkiem)

Skomentuj

Zamieszczone przez bass
                Tak będzie na przedniej ściance Jaki głośniczek do tego kupić?Musi być o średnicy 14cm
                bass-zbudowałes bude bez głosnika? Tak poprostu? Bez liczenia? Zawsze nysklałem ze najpierw trzeba wiedziec pod co sie buduje, a najlepiej juz to miec.... :neutral:

mIKI- Ho! Ho lampeczka! :smile:

Skomentuj

Buda jest closed 10litrów netto z nudów musiałem coś robić :smile: zawsze można coś podpasować np gdn 14/50/4 :lol:

Skomentuj

daj arna150 i br wrzuć.

Skomentuj

Też tak myślałem nad arn 150 on w 10litrów jest ok :grin:

Skomentuj

moze tego nowego stxa ? :P ma wiekszy spl i moglbys go sprawdzic:)

Skomentuj

Tak właśnie teraz go zobaczyłem wygląda interesująco :grin:

Skomentuj

Wrzucam fotki ze swojej produkcji. Jak na razie jestem zawiedziony bo w porównaniu do mojej leciwej wieży philpsa 15 akx + pj gra tak jakby za kurtyną i malutko basu w budzie testowej ze zdjęcia (tylko na wkrętach, bez wytłumienia, 12 l).

Skomentuj

bass, liczone miedzy 21-22l, a mierzone to bede dzisiaj sprawdzał :)

Skomentuj

nonameplum, A jaką daleś zwrotnicę? widać tam cewkę rdzeniową.

Skomentuj

Zwrotnice dałem projektowaną przez irka z działu gotowych zwrotnic (stx 15 ax + aj) z tym, że ja dałem PJ

Skomentuj

Tanner ciekawe jak zagra :grin:

Skomentuj

Cos na goraco:

Moj tydzien pracy... :razz:

Skomentuj

Ja to miałem codzienne relacje z budowy tub :smile: Troszkę wolno idzie ale efekty widać :grin:

Skomentuj

A tak swoja droga to matka pewnie ze 3 miesiace bedzie mi wypominac ze jej szafke porznlem.... :neutral:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X