Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    nowy1, nie widzialem jeszcze takiego stolu na przyssawki... mimo tego ze pracuje w zakladzie techniki prozniowej :P

cale popoludnie sie meczylem z radiatorem...
    polamalem dobry gwintownik na 3 otworze i cala reszte musialem sie meczyc tandeta z zestawu z supermarketu :???:

tranzystor po lewej przesuniety w dol poniewaz tam poszedl mi gwintownik...
    tranzystor po prawej przesuniety bo zerwalem gwint
    tranzystory na srodku przesuniete do srodka poniewaz tam byly zebra radiatora...
    gdyby nie zmarnowany czas to bym dzisiaj odpalal to :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      nowy1, nie widzialem jeszcze takiego stolu na przyssawki... mimo tego ze pracuje w zakladzie techniki prozniowej

zrobię następnym razem jak będę cos u nich robił

jak kiedyś pracowałem na cnc do mdf tez taki miałem

Skomentuj

Dziwne to moje zdjęcie, pojawia się i znika :mrgreen:
        Wrzuciłem na inny serwer

Skomentuj

ciekawe skrzynki

Skomentuj

Pawel S., strzelałeś z wiatrówki do tego radiatora, czy co? :shock:

Skomentuj

Tomek_ ładne, czy to orzeszek?

Skomentuj

Tak to orzech amerykański, obecnie jestem w nim zakochany :mrgreen: Frez będzie pomalowany na czarno, ale nie wiem czy w tym roku bo czasu brak, garaż nie ogrzewany i trzeba jeszcze dużo czasu włożyć żeby wyglądał jak należy... ale może się uda

Skomentuj

mbar, kupilem uzywany i stosowalem go jako testowy
                  sa otwory pod uniampa, symasyma, tda a teraz i pod janka

Tomek___, o ile dobrze pamietam to te kolumny budujesz w takim samym tempie jak ja swoj sprzet :twisted:

Skomentuj

Niestety tak. Okrągły rok już przy nich dłubie i nie mogę skończyć...

Skomentuj

:mrgreen: :mrgreen:

Nie ma to jak "montaż przestrzenny" :grin:

EDIT: Powiem Wam, że jak na pierwszy rzut ucha to nawet nieźle to to gra.

Skomentuj

a co to za kostka?

Skomentuj

A nie jest to przypadkiem jakiś LM??

Skomentuj

LMy? ktore?

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide
                              obstawiam że to "Tadki"
                              napewno nie - zobacz ze scalak jest caly izolowany

Zamieszczone przez ir0nhide
                              Chyba chodzi o te na "czarodziejskim" (pojawia się i znika) zdjęciu cudnego
                              ir0nhide, ja swoj post napisalem zanim wyswietlil sie post Amper6
                              i moje pytanie tyczylo sie jakie to LMy

Skomentuj

LM3875TF :) Po prostu Gainclone. Tylko, że na zwykłych kondach.

Skomentuj

csbiczek, nie wierzę w takie bajki, więc dałem zwykłe kondy

Mam już uniampa, gainclone'a, jeszcze symek do kompletu by się w przyszłości przydał :)

Skomentuj

Chciałem właśnie strzelać w te LM'y ale czekałem na rozwój sytuacji. Jestem ciekaw jak to gra w porównaniu do UNI. Cudny, opisz doznania z odsłuchów :).

Skomentuj

Na razie mogę powiedzieć, że gra nieźle, a i się mało co grzeje - jak widać po radiatorze. Jest on mały i po godzinnym graniu ( bez "gazowania" ) był po prostu ciepły :) Jutro będę robił porównanie z uni :)

Skomentuj

Krojenie MDFu wyrzynarką, dokladnosc jest ok bo +/- 1mm, jednak oczywiscie ostrze nie trzyma kąta prostego i przy klejeniu scianki zapadaja sie do srodka... Zrobilem taki patent, docisnalem najpierw klocek blokujacy i caly komplet do frontu, mam nadzieje ze bedzie ok :)

Skomentuj

Tanner, to dobry patent ale ostrze może nadal się giąć. Potrzeba nowego, ostrego, twardego ostrza i ciąć powoli.
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X