Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jutro zasypuje piaskiem :)
    Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
      Bingant co z tego bedzie:-)?
      Będą to 4drożne kolumny na zamówienie według projektu p.Kisiela.

Skomentuj

RR4 ktoś zamówił? Ło matko!

No marian jak będzie ci się udawało sprzedawać te myszole za kilkaset złotych to świetny biznes stoi przed Tobą otworem

Skomentuj

Oryginalne RR4 mają po dwie 26-ki Scan-Speak 26W8867T00 na stronę. Tutaj będą 3 te droższe 26W8861T00 również w OZ.

Skomentuj

może jeszcze jako ciekawostkę pokażę czym to będzie napędzane :)
            oczywiście to jest tylko jeden monoblok
            Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
              Oryginalne RR4 mają po dwie 26-ki Scan-Speak 26W8867T00 na stronę. Tutaj będą 3 te droższe 26W8861T00 również w OZ.
              Ale zwrota pana Kisiela? Jakiś niezaprezentowany szerokiej publiczności projekt. Albo nowy i dopiero doczeka się stosownego miejhsca na stronie Akustyka.

Przy 3 scanach w OZ ciekaw jestem jaki litraż na jednego woofera i jaki jest przewidywany punkt spadku (-6dB). masz już takie info od Kisiela czy tylko zwrota i parametry obudowy?

---------- Post dodany o 21:31 ---------- Poprzedni post o 21:28 ----------

26W8861T00
              Matko bosa - jeden kosztuje 1400zł a tam 6 będzie. No cenowo to jest kosmos jak dla mnie.

Skomentuj

może jeszcze jako ciekawostkę pokażę czym to będzie napędzane oczywiście to jest tylko jeden monoblok
                Pan Andrzej poszedł na całość nie ma co. Szaa. Cun. :)

Skomentuj

Zwrotka jest od p.Kisiela, leżą teraz za moimi plecami :) Woofery będą pracowały we wspólnej komorze 140 litrów. Ten projekt nie pojawi się na stronie AkustyKa, to już drugi w taki rodzynek, który będę miał okazję słyszeć :)

Skomentuj

Ggdybym wiedział co to za "wiocha", w której mieszkasz to doprawdy zamówiłbym wizytę (za stosowną opłatą) by tego posłuchać. Bo chyba jest to pierwszy bezkompromisowy projekt, którego mam ochotę posłuchać :)

Skomentuj

Masz do mnie niecałe 300km, zapraszam już dzisiaj. Dam znać przed końcem budowy. Sam jestem ciekaw :) gość za same głośniki dał 15750zł :)

Skomentuj

Też bym chętnie posłuchał jakby była taka możliwość:) To gdzie się mieści ta Twoja wiocha:)??

Skomentuj

Niedaleko Częstochowy.

Skomentuj

To może zorganizujemy firmowa pielgrzymkę? Częstochowa pasuje idealnie mega projekt

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                              To może zorganizujemy firmowa pielgrzymkę? Częstochowa presję idealnie mega projekt
                              Jak będzie piwo to się piszę

Skomentuj

gość za same głośniki dał 15750zł
                                I nawet nie bedzie mial zaprojektowanej zwrotnicy pod swoje preferencje, tylko od razu gotowa?

Skomentuj

Będzie, będzie. Na razie to są zwrotki "startowe", gość jest obeznany w temacie. Początkowo zwrotka miała być umieszczona pod spodem kolumny, ale ze względu na jej ciężar i późniejsze trudności z dostępem, zwrotnice będą musiały być na spodzie kolumny. Żeby dało się je później wyjmować i dokonywać zmian, łączna długość przewodów wyniosła 23 metry :)

Skomentuj

Kiedy kończysz projekt?

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Chyba połowę forum będziesz bingant gościł..:)

Nikt nie zapytał o budki.:) Bo chyba nie bedą miały klasycznego wyglądu.

Zdradzisz co planujesz.?

Skomentuj

He he :-) a ja mam około 30km i znam te ulice znam ten dom:-)
                                        Ogolnie byłby mega spot kolego "Bingant"

Skomentuj

też jadę :)
                                          tylko bingant posprzątaj te słoiki z podłogi ( zdjęcie ze strony wcześniej)

przywiozę wam cos co zabije te wszystkie ss-y jakością i ceną :)
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X