Zamieszczone przez ampli
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaUżywał ktoś może czegoś takiego http://www.sariv.pl/katalog/produkt/472? Widziałem chyba kiedyś takie rozwiązanie w klonie Avalonow/ czy takie coś wkręcone w drewno będzie dobrze trzymać?Ciężko jest to wkęcić a dokładniej zacząć; bo później z pół metra rury na klucz i kręcisz łatwo. Płyty raczej rozpycha ale w dobrym MDF`ie możesz teżspróbować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaJak wkręcisz w twarde drewno to trzyma jak stołtys diabła za rogiCiężko jest to wkęcić a dokładniej zacząć; bo później z pół metra rury na klucz i kręcisz łatwo. Płyty raczej rozpycha ale w dobrym MDF`ie możesz teżspróbować.
Skomentuj
-
A próbował ktoś nitonakrętek walcowych takich jak tu? http://allegro.pl/m4-nitonakretka-ni...709295764.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wachta Zobacz postaTrudno dostać wkręty długości mniejszej niż 20mm, więc przy mocowaniu głośników częściowo wystają na wylot. Przejmujecie się tym, czy jakoś je skracacie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaNitonakrętki w drewnie się nie zacisną. Mogą się ukręcać.
Nakretki typu RAMPA sa beznadziejne
Nie sprawdzają sie wogole
Nie polecam
Najlepsze sa wkretyJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA jakby wywiercic mniejszy otwór i "nabić" nakretki?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNic to nie da Łukaszu, do dupy są te nitonakrętki bo przynajmniej mi zawsze się obracały i wyrzeźbiły otwór jak "odpowiedniej" siły użyłem do zakręcenia a zawsze lubię troszkę mocniej przykręcić :)
Osobiście preferuje nakrętki pazurkowe, ale może wypróbuje nitonakrętki + klej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJak za mocno przycisniesz srube to potrafią sie wybić i cieżko potem odkręcićZamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPotrafią sie obrócić jak za mocno przykrecisz
Skomentuj
Skomentuj