Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Po woli do przodu Całość gwintowana. Docelowo będą inne śruby. (radiatory takie duże ze względu na to, że potrzebowałem na długość 30cm, wysokie na 20cm (były albo za niskie, albo za wysokie)

http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

a to i ja dodam...

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
        Co to będzie, co to będzie
        Pewnie gitarowa paczka do wytwarzania halasu, bo coz innego mozna zbudowac na takich glosnikach? :P

Skomentuj

LM4780 SMD by jaromas - 98%

Zostało podpiąć sygnałowe i jakoś uporządkować kable w srodku i założyć jakieś nóżki

Foto

Last edited by ploter; 21.01.2014, 22:37.

Skomentuj

Prawie dwa lata od wycięcia desek...

Skomentuj

Ile masz juz zestawow monitorow? :P kolekcjoner jeden... :)

Skomentuj

RLSY i ten. Tak to jest jak sie dawno zaczęło robić jakiś zestaw gdy 15AWX były na topie i stał w częściach ponad rok niepotrzebny gdy się doszło do dobrego 3-Way:) Akurat te monitorki graja naprawdę fajnie i chętnych w domu na nie jest sporo:)

Skomentuj

hmm dam te czarne :)

Skomentuj

Jakie czarne? Plastik to zło. Kolumny = fornir + metal. Kto plastik daje, łosiem jest. Te satynowe i nic innego.

Skomentuj

Środkowe, best

Skomentuj

Właśnie zlutowałem dwie modyfikowane wkładki mikrofonowe, ale to dziadostwo małe ;-) Pytanko wobec tego - czy wkładka modyfikowana bez preampa podłączona do gniazda mikrofonowego karty powinna działać ? Preampa jeszcze nie wyprodukowałem, a chciałbym przetestować czy udało mi się nie przegrzać wkładki w trakcie lutowania.

Skomentuj

Będzie działać bez preampa.
                          Last edited by mobias; 22.01.2014, 18:56.

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemek Zobacz posta
                            Jakie czarne? Plastik to zło. Kolumny = fornir + metal. Kto plastik daje, łosiem jest. Te satynowe i nic innego.
                            te czarne sa metalowe :-)
                            Last edited by lonevolf; 22.01.2014, 19:05.

Skomentuj

Zamieszczone przez lonevolf Zobacz posta
                              te czarne sa metalowe :-)
                              to przezroczyste też? :)
                              nie idź drogą plastiku...tylko szlachetne materiały...nic tak nie szpeci konstrukcji jak na przykład plastikowy terminal albo, co gorsza, bass reflex...popełniłem kilka "plastików" w latach szczenięcych ale od dawna już tylko drewno plus metal

Skomentuj

to przezroczyste też?
                                Wystarczy wytłuc ten plastik i już jest piękne gniazdo:) sprawdzone

Skomentuj

Szybki podgląd co się u mnie dzieje

Skomentuj

ploter

Heh a to szybki podglad co sie u mnie dzieje, nie robie zdiecia z calego poligonu bo mozna by sie wystraszyc. Ciekawy bylem jak wyglada sprawa z wzmakiem, ktory zbiera same ohy i ahy i na papierze wyglada tak jak ponizej. Gra faktycznie dosc fanie.

i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                    https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
                                      Ciekawy bylem jak wyglada sprawa z wzmakiem, ktory zbiera same ohy i ahy i na papierze wyglada tak jak ponizej. Gra faktycznie dosc fanie.
                                      A cóż to dokładnie

Skomentuj

to przezroczyste też? :)
                                        nie idź drogą plastiku...tylko szlachetne materiały...nic tak nie szpeci konstrukcji jak na przykład plastikowy terminal albo, co gorsza, bass reflex...popełniłem kilka "plastików" w latach szczenięcych ale od dawna już tylko drewno plus metal
                                        ta czarne waza chyba tyle samo co te dwie pary obok razem :-) zaden plastik tylko super haj end kłality hehe

Skomentuj

A dokladnie to jest simple killer amp GB150 Grega Balla. W necie pelno tego.

http://www.ska-audio.com/Forum/YaBB....mpage=products
                                          i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                          https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X