Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
    a jakiego narzedzia uzyles do malowania?
    użyłem wałka z gąbki

Skomentuj

no ja wlasnie chce malowa olejnonftalowa ale z pistoletu... a to bedzue moja pierwsza proba. narazie sa pomalowane na raz walkiem lekko rozcienczona farba olejowo ftalowa by zamknac pory drewna. teraz druga warstwa pojdzoenbez rozcienczania z walka i szlif potem. a potem chce pustoletem ze sprezarki 50 litrow

Skomentuj

No i gotowe teraz jeszcze tylko klejenie warstw blachy i .....

Skomentuj

Fajnie to wygląda :)
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

No fajnie, a i wymiary jakieś normalne (ET338). :biggrin:

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
              Na razie na szybko zaadaptowałem budki jakie były na stanie i zrobiłem sobie pomiar 2-way bez Visatonów.

Jadłeś czerwone czy białe winogrona podczas pomiarów i jak to wpłynęło na wyniki ??

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
                Jadłeś czerwone czy białe winogrona podczas pomiarów i jak to wpłynęło na wyniki ??
                Czerwone, dzięki nim mogłem wydłużyć bramkę o 10 ms :P
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jeszcze nie wiem Kubusiu :P Jutro pomierzę w ramach rozgrzewki monitor 2-way (bez TIWów), więc sprawdzę sobie co warte takie połączenie beryla i Accutona :)
                  No, no i jak opowiadaj. Gra czy nie beryl z accutonem?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                    Kakuś podoba mnie sie to
                    Fajne kolumny

Dawaj je w gotowe
                    Dzięki Myślę, że w weekend to zrobię.
                    A z aktualności - nowa lektura :)

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                      No, no i jak opowiadaj. Gra czy nie beryl z accutonem?
                      Gra :) I to tak jak mi się podoba i jakiego grania długo szukałem. Nie każdemu się to spodoba, ale to kolumny dla mnie :P

Na razie tak to wygląda na wykresie Elektrycznie I rząd :)

Mimo, że Accuton będzie u mnie średniakiem, to zaskakuje jak gra basem w 15 litrowej obudowie zamkniętej (taką akurat miałem).
                      Last edited by LuSzTi; 13.04.2015, 21:26.

Skomentuj

Kaka to żadna nowość ta książka
                        Ma juz ok 15 lat
                        I ciężki kawałek lektury
                        Ale powodzenia
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Na razie tak to wygląda na wykresie
                          Coś ta góra za cicho jak na Twój gust :flapper:

Skomentuj

Gusta się zmieniają :) Dochodzi doświadczenie oraz znajomość specyfiki swojego mikrofonu i jakoś tak wychodzi, że teraz moje zestawy mają taką (opadającą) charkę :)

Skomentuj

A mi wytykał że średnica za głośno :P
                              I skalował byś te wykresy na 5db i jakoś normalnym zakresem bo nic nie widać :P

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                A mi wytykał że średnica za głośno :P
                                Jak mi dałeś jakieś góry i doliny do słuchania to mówiłem, że za głośno :P
                                Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                I skalował być te wykresy na 5db i jakoś normalnym zakresem bo nic nie widać :P
                                I tak ma być :P Przecież z tak krótką bramką to taki wykres nie ma sensu i nie da się tak zrobić zwrotki :P

Skomentuj

I tak ma być :P Przecież z tak krótką bramką to taki wykres nie ma sensu i nie da się tak zrobić zwrotki :P
                                  Racja
                                  A te winogrona nie pomogły ? :P

Skomentuj

Gra :) I to tak jak mi się podoba i jakiego grania długo szukałem. Nie każdemu się to spodoba, ale to kolumny dla mnie :P.
                                    No to fajnie że się zgrało i że tobie odpowiada.
                                    może kiedyś :)

Skomentuj

No pomogły o tyle, że zamiast ujemnej bramki było te parę ms na plusie :P

Skomentuj

Nie na temat...
                                        No pomogły o tyle, że zamiast ujemnej bramki było te parę ms na plusie :P
                                        NIe mów że atmosferę specjalnie tym zagęszczasz

Skomentuj

Mój nowy setup czeka na budki
                                          te TIWy sa az tak dobre ze dajesz je do drogich glosnikow?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X