Zamieszczone przez Jimi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
no ja wlasnie chce malowa olejnonftalowa ale z pistoletu... a to bedzue moja pierwsza proba. narazie sa pomalowane na raz walkiem lekko rozcienczona farba olejowo ftalowa by zamknac pory drewna. teraz druga warstwa pojdzoenbez rozcienczania z walka i szlif potem. a potem chce pustoletem ze sprezarki 50 litrow
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ploter Zobacz postaJadłeś czerwone czy białe winogrona podczas pomiarów i jak to wpłynęło na wyniki ??
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJeszcze nie wiem Kubusiu :P Jutro pomierzę w ramach rozgrzewki monitor 2-way (bez TIWów), więc sprawdzę sobie co warte takie połączenie beryla i Accutona :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKakuś podoba mnie sie to
Fajne kolumny
Dawaj je w gotoweMyślę, że w weekend to zrobię.
A z aktualności - nowa lektura :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postaNo, no i jak opowiadaj. Gra czy nie beryl z accutonem?
Na razie tak to wygląda na wykresieElektrycznie I rząd :)
Mimo, że Accuton będzie u mnie średniakiem, to zaskakuje jak gra basem w 15 litrowej obudowie zamkniętej (taką akurat miałem).Last edited by LuSzTi; 13.04.2015, 21:26.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNa razie tak to wygląda na wykresie
Skomentuj
-
Gusta się zmieniają :) Dochodzi doświadczenie oraz znajomość specyfiki swojego mikrofonu i jakoś tak wychodzi, że teraz moje zestawy mają taką (opadającą) charkę :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaA mi wytykał że średnica za głośno :P
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaI skalował być te wykresy na 5db i jakoś normalnym zakresem bo nic nie widać :PAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaI tak ma być :P Przecież z tak krótką bramką to taki wykres nie ma sensu i nie da się tak zrobić zwrotki :P
A te winogrona nie pomogły ? :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaGra :) I to tak jak mi się podoba i jakiego grania długo szukałem. Nie każdemu się to spodoba, ale to kolumny dla mnie :P.
może kiedyś :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNo pomogły o tyle, że zamiast ujemnej bramki było te parę ms na plusie :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaMój nowy setup czeka na budki
Skomentuj
Skomentuj