Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

satelity 2-way plus subwoofer. prosze o rady :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ae w opisie masz chyba wystarczajaca ilosc monitorkow i subow czyz nie?

Skomentuj

muszę zaktualizować opis
      niestety jeden sub to nazwijmy to estrada, a drugi czeka wykończenia i do znajomego leci :)
      Kolumny do 5.1 to już mam, znaczy się 5.0, brakuje suba i co najbardziej upierdliwe - wykończenia...

Skomentuj

Takero, proponuję mniej czasu przed kompem, a więcej w warsztacie i DIY :wink:

Skomentuj

Niestety większość czasu jaki spędzam ostatnio przed kompem to ponad 1000 stronicowa Biochemia pana Stryera

Skomentuj

takero co to za yamaha?? :P z ciekawości

Skomentuj

rx v361 - taniocha :) Za 500zł lepszego DIYowego niczego zrobić się nie da :)
              A tyle kosztowała nówka z wysyłką i 3 letnią gwarą :)

Skomentuj

hmm :P no to ja wolałem kupić uzywaną ale lepszy model :P za swoją dałem 399 złoty plus 21 przesyłka

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  rx v361 - taniocha :) Za 500zł lepszego DIYowego niczego zrobić się nie da :)
                  A tyle kosztowała nówka z wysyłką i 3 letnią gwarą :)
                  ale stereo da sie nie ma watpliwosci...

Skomentuj

Zamieszczone przez polmen
                    hmm :P no to ja wolałem kupić uzywaną ale lepszy model :P za swoją dałem 399 złoty plus 21 przesyłka
                    wybacz, ampli uźywki nie chciałem, lubią padać w nich proce więc lepiej mieć nówkę z gwarą, a tym sposobem mam 3 lata bezstresowego używania. Zresztą haj endu w kinie mieć nie chce, pozatym dużo większe różnice niż ampli robią głośniki.

dolphin123, mówimy o kinie, a nie o stereo, ampli DIY, o ile nie jest jakąś wydumką nie jest opłacalny, ani prosty w budowie, a jeśli chodzi o budżetówki to w ogóle nie wiem czy jest sens DIYować.
                    Nie przesadzajmy, gra to na poziomie wyższym niż gc, a przy paru zabiegach może zagrać naprawdę nie najgorzej :)

Skomentuj

Słabej srednicy to na pewno te monitorki nie mają. Można jedynie powiedziec, ze góra się trochę wybija, ale jak na tą cenę, to wysokotonowce grają świetnie! Nie męczą, nie kłują i są dość delikatne. Można by je jednak troskę jeszcze stłumić
                      Co do basu, to miałem parę i wiem, że to bardzo mocożerny głośnik, ten fabryczny wzmak raczej cieńko daje sobie z nim radę.

Skomentuj

Czaruję...
                      X