muszę zaktualizować opis
niestety jeden sub to nazwijmy to estrada, a drugi czeka wykończenia i do znajomego leci :)
Kolumny do 5.1 to już mam, znaczy się 5.0, brakuje suba i co najbardziej upierdliwe - wykończenia...
hmm :P no to ja wolałem kupić uzywaną ale lepszy model :P za swoją dałem 399 złoty plus 21 przesyłka
wybacz, ampli uźywki nie chciałem, lubią padać w nich proce więc lepiej mieć nówkę z gwarą, a tym sposobem mam 3 lata bezstresowego używania. Zresztą haj endu w kinie mieć nie chce, pozatym dużo większe różnice niż ampli robią głośniki.
dolphin123, mówimy o kinie, a nie o stereo, ampli DIY, o ile nie jest jakąś wydumką nie jest opłacalny, ani prosty w budowie, a jeśli chodzi o budżetówki to w ogóle nie wiem czy jest sens DIYować.
Nie przesadzajmy, gra to na poziomie wyższym niż gc, a przy paru zabiegach może zagrać naprawdę nie najgorzej :)
Słabej srednicy to na pewno te monitorki nie mają. Można jedynie powiedziec, ze góra się trochę wybija, ale jak na tą cenę, to wysokotonowce grają świetnie! Nie męczą, nie kłują i są dość delikatne. Można by je jednak troskę jeszcze stłumić
Co do basu, to miałem parę i wiem, że to bardzo mocożerny głośnik, ten fabryczny wzmak raczej cieńko daje sobie z nim radę.
Skomentuj