Zamieszczone przez Bartu¶
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wp³yw interkonektów i kabli g³o¶nikowych na d¼wiêk.
Collapse
X
-
Kable maja przeogromny wp³yw na dzwiek, bez nich po prostu ¿adnego dzwieku nie bêdzie bo nie bêdzie czym przes³ac sygna³u...
Polecam takie: http://www.elenet.com.pl/product_inf...ducts_id=13180
Kolega kladzie takie w instalacjach AV za kilkadziesiat tys zlotych...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bartu¶my¶la³em, ¿e s± tu powa¿ni ludzie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bartu¶hehe) my¶la³em, ¿e s± tu powa¿ni ludzie
ale co¶ mi sie zaczyna wydawaæ, ¿e jest tutaj du¿o znaFców ...
Skomentuj
-
hymmm moge sie poddaæ bo wiem, ¿e nie wygram.
ale ró¿nice s³ysza³em miêdzy zwyk³ym kablem a tym [http://www.enerr.pl/show.php?page=em...g=emotions_01] i jest ona s³yszalna, dlatego napisa³em to co napisa³em ... nie uwazam siebie za znawce ale widzia³em jak to mniejwiecej powstaje i tym bardziej s³ysza³em jak na tyle lat ile mam uwa¿am, ¿e jestem jako¶ tam os³uchany i tak jak mówie, ró¿nice miêdzy kablami, potencjonometrami itp s³ychaæ.
w audiofilskim zestawie gra wszystko nawet kable ... takie jest moje zdanie i go nie zmienie ; )
Poczyta³em troche temat i widze, ¿e nie ma siê co udzielaæ tutaj na ten temat
mo¿e i to sprawa czystego marketingu, a mo¿e jednak co¶ te kable zmieniaja.
Mo¿na jeszcze zawitaæ u laryngologa :))
[ Dodano: 2009-03-03, 21:38 ]
i nie chce tam jakiego¶ konfilktu wywo³aæ miêdzy forum vs ja wiêc podpo¿adkuje siê do waszej wersji)
Skomentuj
-
Bartu¶, na tym forum nie ma co walczyæ z teori± o przewodach (NIE KABLACH!!!! - kto siê uczy³ w kierunku elektronicznym wie dlaczego!!!). Niemal¿e wszyscy na forum polecaj± jaki¶ przewód za 4,50z³ z Polinka i ¿e to jest jedyny sensowny wybór, ale mam tak± kontrê: Czy kto¶ powie dlaczego przewód za 2z³ jest gorszy od tego z Polinka i dlaczego ten z Polinka nie ró¿ni siê od np. Resona?
W regulaminie forum chyba trzeba dopisaæ jeden paragraf - Zakaz dyskusji o przewodach - NIE MA SENSU tutaj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bartu¶mo¿na to porównaæ z teoria, ¿e g³o¶nik za 5 z³ gra tak jak za 500 ...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KIVLOVNiemal¿e wszyscy na forum polecaj± jaki¶ przewód za 4,50z³ z Polinka i ¿e to jest jedyny sensowny wybór, ale mam tak± kontrê: Czy kto¶ powie dlaczego przewód za 2z³ jest gorszy od tego z Polinka
Zamieszczone przez KIVLOVW regulaminie forum chyba trzeba dopisaæ jeden paragraf - Zakaz dyskusji o przewodach - NIE MA SENSU tutaj.
Skomentuj
Skomentuj