Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o PEERLESS XXLS??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak w kazdym innym - nic, zwykla dyskusja :mrgreen:

Skomentuj

audio-technik, pogadamy jak będziesz się interesował nadal audio i budował nowe kolumny za 3-4 lata na forum o tym Zobaczymy kto miał racje Ja Jopkowej nie cierpiałem i Bjork a teraz tylko to słucham Gust się zmienia sam zobaczysz.
      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

kondrax o tym sie przekonam za pare lat, z zainteresowan nie zrezygnuje bo towarzyszą mi juz wiele lat, tylko jakos czasu na wzbogacanie wiedzy malo, ale to nie jest najwazniejsze, tylko to na czym slucham, mimo ze lubie cos budowac, ale wazniejsze jest samo sluchanie, moze upodobania sie zmienią:)

Skomentuj

Co to kogo obchodzi czego słuchacie jak słuchacie gdzie słuchacie, czy w klopie czy w piwnicy, techno czy disco-polo?
          Jak macie GG to tam sobie pogadajcie.

p.s. gdzie jest moder ?

Skomentuj

Miałem nadzieję że czegoś mądrego dowiem się z tematu i jak zwykle zamiast czegoś ciekawego czytam jakieś wywody o dupie marynie.

Skomentuj

kondrax nikt ci ie zabrania kupowac koumn za 10-30tys zl. Skoro inni moga miec to samo za 1-3tys zl to juz twoja strata. Nikomu nie zabronisz budowac sobie sprzetu. Wolny kraj.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                czy ktoś jeszcze pamięta jaki jest tytuł tematu i w jakim jest on dziale ?
                Jeszcze jeden post zupełnie nie na temat jak parę wyższych i temat idzie do kosza...

Skomentuj

Do kosza to on się kwalifikuje od drugiej strony tematu...

Skomentuj

Czaruję...
                  X