Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tanie vify TC z allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez jamess8
    na polskich aukcjach juz chyba cięzko kupic w pełni sprawny sprzęt.
    albo masz małe doświadczenie(plus do tego złe doświadczenie) albo nie wiesz co piszesz... Jak się wie jak kupować i się jest trochę rozsądnym to naprawdę mało kiedy można się naciąć...

Skomentuj

Ja osobiście się jeszcze nie zawiodłem, ale dużo naczytałem i jestem bardzo ostrożny przy zakupach na Alllegro.

Skomentuj

co do vif - mialem tc20sd - grało to gorzej od missiona za 10zl ale przynajmniej front mialo Tc 14 tez nie jest rewelacja - ani to basem ani średnica nie zachwyca. Ale w tej cenie - nawet na handel ciężko wziąć - ile osób to wzięło, komu to się niby sprzeda teraz? Dobrze że nie zaglądałem na forum bo pewnie poddał bym się presji i sam kupił po 10 par do handlu i został z towarem.

zibi, odebrałeś?

Skomentuj

i dostal juz te glosniki ktos?? bo nie wiem czy przelewac kase... zeby nie bylo ze towaru nei dostane...

Skomentuj

Dobra chłopaki, głośniki istnieją, koleś lekko zakręcony. W stanie jak w opisie mocno zakurzone, 8R pośniedziałe kosze, reszta praktycznie nie. Pamiętajcie by napisać ze ma to dobrze zapakować bo jak dostaniecie je tak jak ja dostałem je przy odbiorze osobistym to nic z nich nie będzie.

[ Dodano: 2009-10-28, 20:52 ]

Skomentuj

ah dlugo mnie bedzie bolalo ze nie wzialem na cale kino tych glosnikow... ale nie moglem sobie pozwolic gdy jeszcze aukcja byla.

Skomentuj

Jak wystawi to kupię kilka, jesli nie do 5.1 to choćby na tylne głośniki efektowe jeśli XT19 dostanę. Prezentują sięfajnie, nie trzeba frezów robić itp.
                ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

dj_zibi bedzie mial cos innego jeszcze ten typ ?

Skomentuj

Z tego co wiem ma jeszcze TC ale 18

Skomentuj

Tak, ale wystawie je na dniach... Koleś mocno zakręcony..

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                        Tak, ale wystawie je na dniach...
                        Mam nadzieje ze z wyzsza cena. :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                          Tak, ale wystawie je na dniach...
                          miało być "wystawi" W sensie tamten koleś vify tc 18

[ Dodano: 2009-10-30, 17:25 ]
                          Zamieszczone przez kaman777
                          Z tego co wiem ma jeszcze TC ale 18
                          Już nie...

Skomentuj

to co wykupiles juz wszystkie od goscia?? :>

Skomentuj

Właśnie nie... Pytałem sie bo chciałem kupić i juz nie ma...

Skomentuj

Co za typ, ło kur.... gadałem z nim to miał wysatwić bo chciałem parkę. Jedno jest pewne dawno w takiej melinie nie byłem

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                  za sprawa kamana777 ktory siedzial w necie macie projekt kina domowego z TC

http://audio.com.pl/pics/Kursy/AKT_cz1.pdf
                                  http://audio.com.pl/pics/Kursy/AKT_cz2.pdf
                                  http://audio.com.pl/pics/Kursy/AKT_cz3.pdf

:wink:
                                  Ale koles sprzedawal z kopulka tc 26mm wiec nieco roznic sie charakterystka od 20 wiec co powinno byc zmienione w zwrotce zeby zastosowac 26mm kopulke? taka jak koles z allegro sprzedawal? Narazie skladam centrala na tych glosnikach ,tzn czekam az wkoncu do mnie przyjda, a jak zagraja dobrze, pojawia sie znowu to sie zlozy monitory zeby dac jako efektowe.Pozdrawiam ,doszla do kogos juz paczka?

Skomentuj

dostalem info ze dzis wyslana przez firme amelia, jutro maja byc. dam znac jak dostane i powiem czy dostalem to czego oczekiwalem (stan glosnikow itp)

Skomentuj

I ja :) swoją drogą szkoda tych tc18...

Skomentuj

grają od 100Hz, czyli typowe kolumienki do kina wspomagane subwooferem.
                                        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Vify dotarły, zapakowane były tak w sumie średnio, ale na szczęście nic się nie uszkodziło.
                                          TC14 są dość mocno zakurzone, zwłaszcza od spodu. Z przodu były jakieś niewielkie otarcia na górnych zawieszeniach. Kopułki przeciwpyłowe są jakieś dziwne, mają chropowate powierzchnie. W miejscu, gdzie prowadzone są przewody do cewki membranka (od frontu) ma małe "wgniecenia" do środka, w każdej sztuce, więc widocznie ten model tak ma.

Ogólnie jak za tę cenę to nie jest źle. Wstępny odsłuch wersji 8 ohmowej u Tasiora, w budzie po arn 150, strojonej na... trzeba Tasiora pytać :P i co można powiedzieć? Głośnik nie gra basem :P Ale zobaczymy co będzie, jak się je trochę wygrzeje.

TC26 wyglądają jak nowe (poza jedną z czterech, która miała trochę obtarty plastikowy front).

Skomentuj

Czaruję...