Nie przesadzajmy z tymi mocami... 30W z PP EL34 to już kupa mocy, to ma być do słuchania a nie do robienia imprez... Mi skromne 1,5W starczało do słuchanai na 3way stx :wink:
nonameplum, co do tego wzmaka z aukcji to 350zł to jest max wg mnie... Obudowa nie wygląda ciekawie a sam wzmak jest tylko wzbogacony o selektor i opóźnione załączanie zasilania anodowego tak więc 350zł i się jeszcze opyli go kupić :mrgreen: Do Twojego 3w SE na 6S33S było by fajne, w 800zł się byś zmieścił z elektroniką spokojnie :wink:
raz że GM70 to kupa kasy na budowe a dwa to kupa kasy na prąd więc nie przesadzajmy, diabły wystarczą spokojnie jak nie SE to PP(i tu już będzie ładny piec który pociągnie trochę prądu a co dopiero GM70) :razz:
nonameplum, co do tego wzmaka z aukcji to 350zł to jest max wg mnie... Obudowa nie wygląda ciekawie a sam wzmak jest tylko wzbogacony o selektor i opóźnione załączanie zasilania anodowego tak więc 350zł i się jeszcze opyli go kupić :mrgreen: Do Twojego 3w SE na 6S33S było by fajne, w 800zł się byś zmieścił z elektroniką spokojnie :wink:
Zamieszczone przez dolphin123
Skomentuj