Zamieszczone przez dragon
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy wzmacniacz dla Mariana
Collapse
X
-
-
Panowie, odświeżam temat.
Budżet 1.000zł (no chyba że naprawdę była by okazja, to więcej).
Wzmacniacz uniwersalny, raczej bez własnego charakteru, ale raczej żywy (nie jak Marantz), im mocniejszy tym lepiej.
Taki wzmacniacz do zadań specjalnych (pod muzykę jazzowa i metalową).
Bocian ma Pioneera 757 i jest spoko.
Kuzyn ma Sony 770 ES i właśnie takiego dźwięku szukam, tyle że jest słabo dostępny a jego cena przewyższa mój budżet.
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaMoje kolumny grały naprawdę spoko pod Sony ES-570Last edited by marian; 04.01.2020, 15:48.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaLuszti, jak oceniasz ten wzmacniacz?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaMarian około 1000zł to już możesz nawet coś poskładać
Chce kupic cos gotowego, firmowego aby w razie co odsprzedać.
Skomentuj
-
Mogę Ci podesłać mojego iampa z bg7 to właśnie takie energiczne granie sonówek es. To se posłuchasz i zobaczyszz że dobrze poskladany nie będziesz miał problemow. :)
- - - - - aktualizacja - - - - -
Albo se już zostawisz :)DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Za 1200 byl icepower 1200.. (50gr. za 1 w bo 2x1200W) trzeba by tylko zakup znow ogarnac... ... 2-3 stowy wiecej wyjdzie z obudowa.... jak na razie to porownujac do czego mialem okazje testowac... to pozamiatał.
Zwłaszcza jak nie ma niczego dodawac i ma być dynamicznie...
Wysłane z mojego telefonu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBocian ma Pioneera 757 i jest spoko.
https://allegro.pl/oferta/wzmacniacz...757-8623204768
Skomentuj
-
Cześć
Mam ciekawy i rzadki piec Sherwood AX 9030r. W środku dwa trafa. 110W/8r, waga 20kg. Tutaj opis budowy: http://diyaudio.com.hr/viewtopic.php?f=27&t=152
Jeśli jesteś zainteresowany napisz na PW.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, odświeżam temat.
Budżet 1.000zł (no chyba że naprawdę była by okazja, to więcej).
Wzmacniacz uniwersalny, raczej bez własnego charakteru, ale raczej żywy (nie jak Marantz), im mocniejszy tym lepiej.
Taki wzmacniacz do zadań specjalnych (pod muzykę jazzowa i metalową).
Bocian ma Pioneera 757 i jest spoko.
Kuzyn ma Sony 770 ES i właśnie takiego dźwięku szukam, tyle że jest słabo dostępny a jego cena przewyższa mój budżet.
Luszti, jak oceniasz ten wzmacniacz?
Tego drugiego mogę podesłać na testy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz postaDorzucÄ swoje trzy grosze. OczywiĹcie kaĹźdy wydaje tak jak lubi. Ja zĹoĹźyĹem kiedyĹ klona E450 i mam tam i selektor i pilota. Normalnie ĹźyÄ nie umieraÄ.
Pozdrawiam.
Skomentuj
Skomentuj