Zamieszczone przez przemo-lukas

Mnie zaintrygowały te jvc, jak rzeczywiście takie dobrę i za taką cenę to nic tylko brać :) Dawid-SS, piszesz tylko że nie są zbyt wygodne, to w porównaniu do senków, czy tak ogólnie mało wygodne są? Możesz napisać coś więcej o ich brzmieniu w porównaniu do konkurencji. Zastanawiam się nad dokupieniem sobie jakiś nie drogich i wygodnych słuchawek, nie męczących przede wszystkim (ale to nei w najblizszej przyszłości

Acha, i takie małe ot, mam nadzieję że autor wątku się nie obrazi - Dawid-SS, masz jakieś miejsca w sieci gdzie pokazujesz te twoje tuningi słuchwek (tzn. nie zdjęcia po tuningu jak na imgsh, tylko gdzie pokazujesz jak to robisz). I takie małe proste pytanie jeszcze mam, bo muszę u siebie zmienić jacka (trochę się wygiął i nie styka dobrze), powiedz jak mam się za to zabrać, skąd wiedzieć który kabel jest od czego, są jakieś standardowe oznaczenia kolorów? W sieci znalazłem tylko tyle że masy idą w jedno miejsce, a skąd wiedzieć ktory lewy który parwy i gdzie go przylutować? Rozcinam kabel i co dalej? Sorry za małe ot... :roll:
Acha, jeszcze spytam czy łatwo te jvc napędzić? Nadały by się np. także do mp3ki?
Skomentuj