przed 5 minutami dostałem nowego 22/120/8SC wygląda identycznie jak stara seria tyle że ma zawieszenie dolne o większej podatności i chyba minimalnie grubsze nabiegunniki!! Xmax 7,7mm w skanie karta katalogowa STX'a przyznaje chłopaki się postarali :) czekam az się ogrzeje do temperatury pokojowej i zaczynam zabawe:) ps przy głośniku o temperaturze +-0stopni FS 35 ale na pewno spadnie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowe stx'y relacja na żywo
Collapse
X
-
kiedys byl lw800, teraz nadchodzi pora na udoskonalone stx-y, pozniej stx znowu bedzie "be" bo pewnie alphard cos godnego uwagi doda. hmm niekonczaca sie historia:) ale to dobrze przynajmniej przemysl w taniszych przetwornikach sie rozwija...i bedzie jakas konkurencja a my na tym tylko zyskamy:)
Skomentuj
-
od "pierwszego kontaktu" mineło 6 godzin :) ten głośnik naprawde mnie zaskakuje :) naprawde duzo jest tego basu jak na 20cm woofer :) niestety moja stara zwrotka (1500/4500) nie zda przy nim egzaminu pierwszy podział powinien być zdecydowanie nizej chyba jakieś 800Hz to rozsądna wartość przy odrobinie szczęścia (a raczej czasu) moze uda mi się zaprojektować do niego filtr
Skomentuj
Skomentuj