Interesujący dobór przetworników, powinno być ciekawie
Oby:) Mam tylko dylemat jak połączyć tlkę z jakimś nietypowym wyglądem(tym razem nie chciał bym prostych paczek...) Coś fikuśnego jak np zrobił bigant ale nie chcę robić kopii tylko coś własnego
Panowie odświeżam temat:
Co do sekcji niskotonowej jestem w 100% pewien, a mianowicie będzie to SS 18W-8531G00 w TL. Co so sekcji wysokotonowej miał być Usher T9950, ale się waham. Chodzi o to czy jest coś lepszego od tego Ushera za kilka stówek więcej(powiedzmy z 200-300zł więcej za sztukę)?
Tak bynajmniej bylo w pierwszych wersjach projektu ( 12db na oktawe), pozniej stosowali chyba filtracje pierwszego rzedu ale nie wiem w jakich miejscach.
---------- Post dodany o 20:57 ---------- Poprzedni post o 20:53 ----------
Moze to dziala bardziej jak element stratny, w ich projektach te obudowy dla sredniakow sa mocno tlumione.
Ja pisze o wysokotonówce droższej o 200-300zł a Ty mi proponujesz projekt z wysokotonówką droższą o 1000zł lub o 200zł(co by było ok) i do tego jeszcze jeden głośnik za kolejne 750zł(co już nie jest ok)... Może tak coś rozsądniejszego?:P Nie powiem projekt fajny, nawet bardzo ale na same głośniki trzeba posiadać 3500-5000zł... Neo3.0 myślałem o nim ale kila osób go odradzało...
tlumaczenie googla:
Despite a narrow body of the bass is really punchy and as usual with our TL-structures,
very dry. A serious alternative to the 35 BR, which per se is not so dry reflex
can be. To that extent should the new STUDIO 42 TL MK II actually deserve some reflection. The
little more in height should interfere less. For this, the TL 42 MK II a much higher
Music enjoyment.
---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post o 21:02 ----------
Poponuje Ci skopriowanie tunelu TL, zrobisz sobie wersje 2 drozna z czym tam chcesz. Tu masz po prostu dopracowany tunel dla Skana.
Ok ok, oby tylko nie bylo pozniej placzu, ze zle gra :P
Pierw będzie jedna paczka testowa, jeśli nie zagra to zrobię tą z Twojego linku a jak ona nie zagra to przywiozę Ci ją pod dom i będę grał Ci pod oknem i śpiewał
Mając ~ 500PLN na wysoki i się zastanawiasz :) Ceramik Etona, na exce-al seas-a T25C003 już też powinieneś się załapać :) SS ma jeszcze jakąś kopułkę za 5 stów ale co to toto warte to nie wiem .
SS ma jeszcze jakąś kopułkę za 5 stów ale co to toto warte to nie wiem .
Nawet kilka z iluminatorów, pytanie tylko co wybrać. Ten eton nawet fajny, co do taniego excela to chyba bym go sobie odpuścił. Czekam na opinię nt tego etona bądź któregos z iluminatorów
Skomentuj