Zamieszczone przez tomq88
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny na przetwornikach do 2000zł
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaWidzę, że padły propozycje 3d na 18tce co moim zdaniem nie jest zbyt szczęśliwym pomysłem bo jak juz robić i wydawać kase to lepiej dać na bas 22cm, osiagi będą zdecydowanie lepsze a koszt praktycznie ten sam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaa to prosze bardzo http://www.aos-lautsprecher.de/deuts...tudio80tl.html :Pale 4000zł lekko nie moje na same głośniki...(tyle że to już sprzęt na lata, chyba
)
---------- Post dodany o 18:34 ---------- Poprzedni post o 18:29 ----------
A jeszcze jedno: Czym się różnią 15W8530K00 i 15W9531G? Ten 2 chyba nowszy ale nie widzę go np w loudspeakershop
Skomentuj
-
Schematow raczej nie ma, trzeba je kupic osobno, lub np caly kit z glosnikami. Z reszta, te kolumny korzystaja ze zwrotnic 6db dosc prostych i chyba lepiej by bylo samemu to dopracowac opierajac sie jedynie na konstrukcji oryginalnej obudowy i zalecanych glosnikach. No i tak, to juz zestaw na lata :) Natomiast chce podkreslic, ze ja chcialem tylko nakierowac na obudowe dla basowca, bron boze nie naklaniam do 3 way, to duza kasa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNatomiast chce podkreslic, ze ja chcialem tylko nakierowac na obudowe dla basowca, bron boze nie naklaniam do 3 way, to duza kasa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zniwiarz19 Zobacz postaa czemu nie dać SS np Scan Speak Classic D2905-950000
reszta okJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaChyba powinniśmy zmienić tytuł tematu bo ja tu nie widzę przetworników za 2000zł ale za 2x więcej .
---------- Post dodany o 18:43 ---------- Poprzedni post o 18:41 ----------
Btw czy ta parka się nada na średnie tony do tego projektu co podał pogromca?
http://allegro.pl/scan-speak-15w-853...977269823.html
W spisie jest inny model ale nie wiem zbytnio czym się różnią(ten ze spisu jest chyba dość nowy bo nie ma o nim za wiele w sieci)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaKlamka zapadła, jednak pierwsza myśl najlepsza...
pierwsza!
tylko ciekawe czyja? :cool:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postano tak, tak...
pierwsza!
tylko ciekawe czyja?
Skomentuj
Skomentuj