Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny na przetwornikach do 2000zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez tomq88 Zobacz posta
    Sorry, ze sie wtracam, a co byscie polecili tak w przedziale 250-400zł/szt. z kopułek o froncie 94mm?
    Zobacz sobie seasa 27TTFNC/GW lub 27TDFNC/GW , to są dość nowe i ciekawe konstrukcje.

Skomentuj

ja bym nie wchodzil w neo 3.0 do tego scana
      jakos nie widzi mi sie to polaczenie
      jakosc wogole nie widzi mi sie wstega

co do iluminatora to czekam na jednego
      jesli dostane to napewno zdam ci relacje
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Widzę, że padły propozycje 3d na 18tce co moim zdaniem nie jest zbyt szczęśliwym pomysłem bo jak juz robić i wydawać kase to lepiej dać na bas 22cm, osiagi będą zdecydowanie lepsze a koszt praktycznie ten sam.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
          Widzę, że padły propozycje 3d na 18tce co moim zdaniem nie jest zbyt szczęśliwym pomysłem bo jak juz robić i wydawać kase to lepiej dać na bas 22cm, osiagi będą zdecydowanie lepsze a koszt praktycznie ten sam.
          a to prosze bardzo http://www.aos-lautsprecher.de/deuts...tudio80tl.html :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Widzi mi się ten projekt, poprzedni z resztą też:) Pytanie gdzie są schematy zwrotek do tego bo nie widzę? Mam dylemat czy nie dać sobie na wstrzymanie i nie rzucić się na taki 3way ale 4000zł lekko nie moje na same głośniki...(tyle że to już sprzęt na lata, chyba )

---------- Post dodany o 18:34 ---------- Poprzedni post o 18:29 ----------

A jeszcze jedno: Czym się różnią 15W8530K00 i 15W9531G? Ten 2 chyba nowszy ale nie widzę go np w loudspeakershop

Skomentuj

Schematow raczej nie ma, trzeba je kupic osobno, lub np caly kit z glosnikami. Z reszta, te kolumny korzystaja ze zwrotnic 6db dosc prostych i chyba lepiej by bylo samemu to dopracowac opierajac sie jedynie na konstrukcji oryginalnej obudowy i zalecanych glosnikach. No i tak, to juz zestaw na lata :) Natomiast chce podkreslic, ze ja chcialem tylko nakierowac na obudowe dla basowca, bron boze nie naklaniam do 3 way, to duza kasa.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                Natomiast chce podkreslic, ze ja chcialem tylko nakierowac na obudowe dla basowca, bron boze nie naklaniam do 3 way, to duza kasa.
                Wiem:) Miałeś dobre intencje ale przez Ciebie kto wie czy się nie skuszę bo czegoś w tym stylu szukałem tylko nie za taką kwotę:P

Skomentuj

Co do wysokotonowki zaproponowal bym Hiquphona(obecnie wychodzi za 500zl/szt). Jezeli nie sluchasz rocka czy metalu to polecam ten glosniczek :)

Skomentuj

a czemu nie dać SS np Scan Speak Classic D2905-950000 + 15W8434G00 + 22W-8534G00

Skomentuj

Zamieszczone przez zniwiarz19 Zobacz posta
                      a czemu nie dać SS np Scan Speak Classic D2905-950000
                      bo sa lepsze wysokotonowki...
                      reszta ok
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Chyba powinniśmy zmienić tytuł tematu bo ja tu nie widzę przetworników za 2000zł ale za 2x więcej .

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                          Chyba powinniśmy zmienić tytuł tematu bo ja tu nie widzę przetworników za 2000zł ale za 2x więcej .
                          No właśnie się teraz waham czy zrobić coś za 2000zł i z a rok znów kombinować czy za 4000zł i dać sobie na luz na jakiś dłuższy okres czasu... Wszystko się raczej okaże około lutego

---------- Post dodany o 18:43 ---------- Poprzedni post o 18:41 ----------

Btw czy ta parka się nada na średnie tony do tego projektu co podał pogromca?
                          http://allegro.pl/scan-speak-15w-853...977269823.html
                          W spisie jest inny model ale nie wiem zbytnio czym się różnią(ten ze spisu jest chyba dość nowy bo nie ma o nim za wiele w sieci)

Skomentuj

Ja jak zaczynałem chciałem kupić na średnie ACCUTONA ale pomyslałem o zaoszczędzeniu. Teraz wiem ze to był głupi pomysł. Nie warto oszczędzać. Kup od razu najlepsze przetworniki to potem juz nie będziesz ich zmieniał , zostanie ci tylko zabawa ze zwrotką w wiórach do końca życia :lol:

Skomentuj

Klamka zapadła, jednak pierwsza myśl najlepsza... Jedzie do mnie zestawik:
                              2 x USHER AUDIO T9950-20
                              2 x Scan Speak Revelator 18W-8531G00
                              :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                Klamka zapadła, jednak pierwsza myśl najlepsza...
                                no tak, tak...
                                pierwsza!
                                tylko ciekawe czyja? :cool:
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  no tak, tak...
                                  pierwsza!
                                  tylko ciekawe czyja?
                                  Nie ważne czyja ważne że dobra :P

Skomentuj

Czaruję...